Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Copil de patru ani din Vrancea, la Terapie Intensivă după ce a fost snopit în bătaie de un vecin

Un copil de patru ani din Adjud, judeţul Vrancea, a fost snopit în bătaie de un vecin. Povestea şocantă a venit la noi pe Fii Observator.

de Redactia Observator

la 18.09.2024 , 08:34

Cel care ne-a scris este chiar tatăl micuţului, care ne-a povestit că băieţelul este internat la Terapie Intensivă acum, în stare critică. 

Copilul se juca pe casa scării, de acolo de unde vecinul l-ar fi luat cu forţa în propriul apartament, unde l-a snopit în bătaie. Micuţul a fost salvat de mamă şi vecini, care au intrat peste individ în locuinţă.

Cel mic a ajuns de urgenţă la spital, iar individul lăsat în libertate. Dacă aveţi informaţii, poze sau imagini video care pot deveni o ştire, aşteptăm să ne scrieţi pe whatsapp la numărul 0722.699

Vezi și

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Fii Observator » Copil de patru ani din Vrancea, la Terapie Intensivă după ce a fost snopit în bătaie de un vecin