Antena Meniu Search
x

Video De ce a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare românul care s-a îmbătat în avion şi a ameninţat piloţii

Premieră în justiţia din România. Bărbatul care s-a îmbătat şi a făcut scandal într-un avion, în timpul zborului, a fost condamnat la 2 ani şi jumătate de închisoare cu executare. Find agresiv, magistraţii au considerat că a pus în pericol siguranţa zborului. Bărbatul i-a înjurat pe ceilalţi pasageri, inclusiv pe membrii echipajului care au încercat să-l calmeze. 

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 05.01.2024, 20:01

Vezi și

"Băi, lache, cheamă comandantul să-mi deschidă cătuşele...

Mă ascultaţi?

Marş!"

S-a cinstit cu o sticlă de tărie şi a început să se certe cu pasagerii

Pe acelaşi subiect

Scenele au avut loc în martie 2022, într-un avion care circula pe ruta Copenhaga - Bucureşti. În prima parte a zborului, bărbatul s-a cinstit cu o sticlă de tărie cumpărată de pe aeroportul din Danemarca. Apoi, a început să se certe cu ceilalţi pasageri.

"Eu am fost un sclav! Nu, eu am fost un sclav asupra Guvernului român!

M-a pus pe mine jos, că am fost eu mai bătrân, că dacă aveam ale mele...

Unde eşti? Când ai aterizat?

Şi dacă nu mă crezi...

Ăsta filmează..."

Căpitanul ceruse deja ca poliţiştii de frontieră să intervină imediat 

A devenit tot mai agitat, pe măsură ce avionul se apropia de România. Căpitanul ceruse deja ca poliţiştii de frontieră să intervină imediat ce aeronava opreşte motoarele.

Cristi Popovici, reporter Observator: În timpul zborului, după ce a consumat mai multe pahare de alcool, bărbatul a devenit indisciplinat şi a început o altercaţie în timpul aterizării, agresând verbal atât pasagerii, cât şi pe membrii echipajului de zbor, arată concluziile poliţiei de frontieră. 

Stewarzii şi mai mulţi bărbaţi l-au imobilizat pe individ şi i-au legat mâinile cu o centură

Pentru că devenise extrem de violent cu cei din jur imprevizibil, stewarzii şi mai mulţi bărbaţi l-au imobilizat pe individ şi i-au legat mâinile cu o centură de siguranţă.

"Lumea mă aplaudă pentru că eu am fost în stare să-mi dau viaţa pentru România.

Cu ce l-aţi legat?

Cu centura!

Cu cătuşe, boss!

Nu boss, că tu nu eşti boss!

Pe burtă, pe burtă!

Vezi că dacă n-ai deschis cătuşele în maxim câteva minute, vei fi mort!

Hai, mă, nu mai ţipa, că ţipi degeaba, ho!

Păi, cătuşele, boss!

Lasă-le, stai liniştit!

Băi, bazinul meu e spart de Forţele Speciale!"

Individul este un recidivist condamnat pentru furt şi constituirea unui grup infracţional organizat

Bărbatul se numeşte Nicuşor Luga, are 44 de ani, iar pe reţelele de socializare se lăuda că lucrează ca agent la Serviciului Român de Informaţii. În realitate, individul este un recidivist condamnat pentru furt şi constituirea unui grup infracţional organizat. Acum îşi mai poate trece în CV că este primul român care ajunge la închisoare pentru că a făcut scandal în avion.

Cristi Popovici, reporter Observator: Legea prevede până la 5 ani de închisoare pentru fapte care pun în pericol siguranţa zborului şi până la 7 ani pentru cei care agresează membrii echipajului unui avion aflat în zbor.

Sarmizia Fetcu, Poliţia de Frontieră: Persoana a motivat că a avut acest comportament ca urmare o unor veşti proaste primite în familie, respectiv starea de sănătate a tatălui său, lucru care însă nu a fost dovedit ulterior în instanţă. Instanţa a considerat că această condamnare este justificată, astfel că a fost pedepsit la 2 ani şi 6 luni de închisoare.

Cazul a ajuns public după ce imaginile cu scandalagiul au fost trimise de un pasager pe Fii Observator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » De ce a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare românul care s-a îmbătat în avion şi a ameninţat piloţii