Antena Meniu Search
x

Video Doctor din Bucureşti, acuzat că a pus în pericol viaţa unei paciente nemulţumit de "atenţia" încasată: "Nu mi-a verificat niciodată operaţia"

Obiceiurile proaste nu dispar o dată cu salariile mai mari. Pacienţii acuză că în spitale sunt în continuare medici cu buzunarele larg deschise. Nu cer direct, ci îi tratează cu indiferenţă dacă nu dau bani. O tânără care a născut gemeni săptămâna trecută a fost la un pas de moarte, după ce medicul nu i-ar fi făcut investigaţii înainte de externare. Femeia crede că doctorul nu a fost mulţumit de suma primită.

Ema Schweninger
de Ema Schweninger

la 12.08.2021, 10:12

Vezi și
  • Doctorul acuzat că a pus în pericol viaţa unei paciente este angajat la Spitalul CF2.

Mama bebeluşilor: Mă simt îngrozitor, sufetul îmi plânge. Nu am putut să fiu lângă ei atunci când a trebuit să îi alăptez, să îi ţin în braţe, pentru că medicul nu a fost suficient de mulţumit de atenţia mea. 

O atenţie de 190 de euro, pentru care unei mame i s-au răpit clipe preţioase alături de copii. După ce a adus pe lume gemeni, femeia susţine că doctorul nu a examinat-o. A fost externată la trei zile de la naştere, dar la scurt timp a ajuns în alt spital, direct la Terapie Intensivă. Familia e convinsă că e vina ginecologului care se aştepta să primească mai mulţi bani.

Bunica bebeluşilor: A venit doctoriţa la mine să-mi spună: să vă trăiască, aveţi doi nepoţi perfecţi, mi-a luat plicul cu bani din mână, mi l-a smuls pur şi simplu şi l-a băgat în buzunar şi mi-a spus: eu am avut mâna a doua. Aveţi la dumneavoastră ceva bănuţi să-mi daţi? I-am spus: doamnă, eu nu am venit pregătită pentru aşa ceva. Nu am. 

Pentru că mama copiilor are o boală de sânge şi se simţea rău, a cerut să i se facă investigaţii. A fost refuzată. 

Pe acelaşi subiect

Mama bebeluşilor: Nu mi-a verificat niciodată operaţia.

Dacă întâlniţi doctori care solicită bani trebuie să înştiinţaţi Poliţia

Doctorul acuzat lucrează la Spitalul CF 2 din Bucureşti. Am vrut să vedem dacă e vorba de un fenomen sau doar de un caz izolat. Ancheta a scos la iveală un lucru grav. Cu cât medicul e mai cunoscut, cu atât tariful e mai mare. 

Conducerea spitalului spune că până acum nu a existat nicio plângere, dar se vor lua măsuri. 

Şerban Bucur, managerul Spitalului C.F. 2: Vom înfiinţa o Comisie de Disciplină. Va fi o sancţiune foarte drastică. Vorbim de reţinere din salariu şi se poate merge chiar până la 30% din salariu.

Pacienţii spun că şpăgile din spital nu au dispărut o dat cu salariile mari ale medicilor. 

Pacient: Am dat 60 de milioane. Dai la anestezistă, dai la cardiolog, îi dai şi chirurgului.

Seviciile medicale sunt gratuite. În cazul în care un medic sau un asistent vă cere bani, depuneţi o plângere la Poliţie şi anunţaţi managerul unităţii medicale. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Doctor din Bucureşti, acuzat că a pus în pericol viaţa unei paciente nemulţumit de "atenţia" încasată: "Nu mi-a verificat niciodată operaţia"