Antena Meniu Search
x

Video Elev bătut până la comă, în Sinteşti. Fata de la care ar fi pornit totul bravează pe internet: "Nu poți să înțelegi că n-am avut nicio vină?"

Un elev de 17 ani a fost bătut cu sălbăticie într-un autobuz. Agresorii l-au căutat la şcoală, l-au ameninţat în faţa clasei şi a profesoarei de engleză, iar apoi când a ieşit de la ore l-au atacat. Părinţii cred că dacă şcoala ar fi sesizat poliţia la timp, băiatul nu ar mai fi ajuns în comă la spital.  

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 21:01

Vezi și

În autobuz a fost bătut adolescentul, pe drum spre casă. Şoferul a văzut cum cei doi agresori au tăbărât pe el şi, în loc să-l ajute, i-a dat jos în Sinteşti pe toţi 3. Aşa că bătaia a continuat şi pe trotuar. 

  • Tatăl băiatului: Prima dată o minoră i-a cerut o taxă de protecție, băiatul meu i-a zis că nu îi dă nicio taxă, i-a cerut 150 de lei. L-a arătat, zice uite ăsta e! Omorâți-l!

Băiatul bătut a rămas preţ de minute bune într-o baltă de sânge

Apoi s-a târât până acasă, unde părinţii au sunat la 112. A ajuns în comă la spital. Şi-a cunoscut agresorii cu o zi înainte, când au intrat peste el la ore. 

Pe acelaşi subiect
  • Tatăl băiatului: Când am venit vineri, profesoara de engleză, zâmbind așa, zice... la ora mea a intrat peste el în clasă. A intrat peste el la ora de engleză și l-a amenințat.
  • Sora băiatului: Nu a anunțat director, nu a anunțat nimic... Am înțeles că portarul era în baie, își făcea barba, este posibil așa ceva?
  • Bogdan Dinu, reporter Observator: Deși liceul are contract cu o firmă de pază, este neclar cum cei doi agresori au reușit să intre pe poarta instituției de învățământ, să găsească sala de clasă și să îl amenințe pe băiatul în vârstă de 17 ani de față cu profesoara de engleză.

Incidentul nu a fost anunţat nici Poliţiei, deşi era obligatoriu acest lucru

Conducerea Inspectoratului Școlar spune că școala duce lipsă de paznici - un singur om a asigurat paza în ziua respectivă. Între timp, numărul de agenți de pază a fost brusc suplimentat. Conducerea inspectoratului a deschis o anchetă. 

  • Adriana Stoica IȘJ Ilfov: Unitatea beneficiază de un singur paznic și până la data producerii incidentului era puțin dificil să se supravegheze ambele intrări. Noi, ca instituție, ne vom ocupa de verificarea acestui caz și o vom face imediat ce doamna director va reveni din concediul medical. 

Şi în timp ce băiatul zace internat în spital, fata de la care ar fi pornit totul bravează pe platformele de socializare. 

  • Fată: A fost o simplă bătaie, nu a fost nimic mai mult... S-a ajuns la bătaia asta din cauza mea? Sau de ce s-a ajuns la bătaia asta? S-a ajuns din cauza prietenului lui. Tu nu înțelegi că eu nu am avut absolut nicio vină în treaba asta? Nu poți să înțelegi că n-am avut nicio vină?

Cazul ne-a fost semnalat pe Fii Observator, chiar de colegii adolescentului, îngroziţi de ce se poate întâmpla. Băiatul, abia mutat din secţia Terapie Intensivă, va mai rămâne internat, spun medicii. Are splina ruptă și răni grave la cap şi braţe. Cei doi agresori au fost prinşi, reţinuţi, şi doar unul arestat, al doilea e liber pentru că e minor.  

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » Elev bătut până la comă, în Sinteşti. Fata de la care ar fi pornit totul bravează pe internet: "Nu poți să înțelegi că n-am avut nicio vină?"