Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri au bătut un elev de 17 ani până i-au rupt splina. L-au atacat în autobuz, după ce îl ameninţaseră într-un liceu de lângă Bucureşti

Caz înfiorător şi revoltător petrecut la un liceu de lângă Capitală. Un elev de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital, cu splina ruptă, după ce a fost snopit în bătaie de o gaşcă de băieţi. Agresorii ar fi venit special din Bucureşti pentru atac. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 25.01.2024, 13:31

Vezi și

Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape o săptămână, atunci când băiatul în vârstă de 17 ani se afla la ora de Engleză, alături de ceilalţi colegi, moment în care două persoane necunoscute - doi băieţi, unul major şi unul minor - au intrat pe poarta instituţiei, au ajuns până în sala de clasă unde acesta învăţa şi, de faţă cu profesoara, l-au ameninţat.

Elev cu splina ruptă, după ce a fost bătut într-un autobuz STB

Ulterior, o zi mai târziu, adolescentul a fost prins de cei doi băieţi într-un autobuz STB, care ar fi trebuit să îl aducă de la şcoală acasă. Băiatul a fost bătut şi a ajuns la spital în stare foarte gravă; are mai multe leziuni, inclusiv splina ruptă. A fost scos de la terapie intensivă, însă este în continuare internat, iar medicii îi acordă îngrijirile necesare.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iniţial pentru lovire sau alte violenţe, dar încadrarea s-a schimbat în vătămare corporală, iar agresorii au fost deja reţinuţi de poliţişti.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre cei doi bătăuşi a fost arestat, celălalt a fost pus sub control judiciar

Ce spune IPJ Ilfov:

În urma materialului apărut în spațiul public la un post de televiziune, cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani a fost agresat fizic de alți doi tineri, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 19:30 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că prietenul nepoatei sale, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, a fost agresat fizic de către doi tineri. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Popești Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, care se deplasa către localitatea Jilava, victima, în vârstă de17 ani, ar fi fost lovită de către două persoane necunoscute, ca urmare a unui conflict spontan.

Victima a fost transportată la un spital din București unde a rămas internată.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii orașului Popești Leordeni au identificat 2, persoane, bănuite de comiterea faptei sesizate. În urma probatoriului administrat, polițiștii din Popești Leordeni au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de cele două persoane. Pentru una dintre persoane, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu a dispus măsura controlului judiciar, iar pentru cealaltă persoană, a  sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Polițiștii orașului Popești Leordeni continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi tineri au bătut un elev de 17 ani până i-au rupt splina. L-au atacat în autobuz, după ce îl ameninţaseră într-un liceu de lângă Bucureşti