Antena Meniu Search
x

Video Filmul unei operaţiuni ample în comuna Dobrosloveni: Peste 100 de poliţişti au intervenit pentru a salva o femeie răpită de pe stradă de fostul iubit

Clipe de groază în Dobrosloveni, comuna de unde în urmă cu doi ani a dispărut de acasă Alexandra Măceşanu, adolescenta violată şi ucisă de Gheorghe Dincă.

de Lorena Rădulescu

la 21.09.2021 , 19:19

O femeie a fost răpită în plină de zi, chiar din faţa primăriei. Un martor ne-a trimis imagini pe Fii Observator de la mobilizarea impresionantă a poliţiei. După o urmărire de mai bine de o oră, bărbatul a fost găsit şi tânăra este în siguranţă. 

La doi ani de când Alexandra Măceşanu a plecat pentru totdeauna din casa ei din Dobrosloveni, comuna a fost, din nou, împânzită de poliţişti. O altă femeie a trecut prin clipe de groază. Tânăra de 31 de ani a fost răpită în plină zi, chiar din faţa primăriei, sub ochii îngroziţi ai localnicilor. Era ora 8 jumătate dimineaţa.

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: Femeia a fost răpită chiar din această intersecţie, din faţa primăriei din dobrosloveni, aştepta autobuzul să se întoarcă în Caracal moment în care fostul concubin a venit şi a fortat-o să urce în autoturismul pe care îl conducea.

Vezi și

Operaţiune amplă de salvare

Pe acelaşi subiect

Nimeni n-a intervenit. Mai mulţi localnici au sunat însă la 112 şi au anunţat incidentul teribil.

Camera ascunsă - angajat primărie: Am văzut doar foarte multe maşini de poliţie/ au oprit un individ în trafic.

De data aceasta, oamenii legii s-au mobilizat rapid. Peste 100 de poliţişti au pornit din Dobrosloveni în căutarea celor doi. Maşina agresorului a fost reperată la nici 100 de kilometri distanţă, în comuna Mihăeşti. Forţat să oprească la filtrul poliţiei, bărbatul a fost imobilizat rapid.

Cristian Grigorescu, IPJ Olt: Facem precizarea că femeia se află în afara oricărui pericol.

Un martor ne-a trimis pe fii Observator imagini de la mobilizarea poliţiştilor.

Martor: Era poliţie, el nu mai era acolo. Maşina era cu geamul spart, lovită. Poliţia a intrat în el să-l oprească

Alexandra Măceşanu n-a avut parte de aceeaşi promptitudine. Au căutat-o târziu şi, în ciuda celor trei apeluri disperate ale copilei la 112, poliţiştii nu au reuşit să identifice casa în care era sechestrată. Când şi-au dat seama, era prea târziu. Fata fusese deja ucisă.

Adolescenta de 15 ani nu îşi cunoştea agresorul. S-a urcat, naivă, în maşina lui Gheorghe Dinică crezând că o va duce la destinaţie.

Femeia de 31 de ani răpită azi îl cunoştea prea bine pe bărbatul care a târât-o până la maşina lui. Au fost un cuplu timp de mulţi ani, au un copil împreună, însă se certaseră de ceva vreme. Nimeni nu ştie ce l-a făcut pe bărbat să răbufnească azi. Cert e că tânăra avea ordin de protecţie împotriva lui, valabil până în noiembrie. 

Familia lui spune că e o mare neînţelegere.

Camera ascunsă - rude agresor: I-a pus ordin de restricţie. S-au întâlnit, a oprit maşina să vorbească, când a văzut cumnată-sa, a sunat la poliţie, la 112. N-a ameninţat-o absolut deloc, n-a obligat-o absolut deloc.

Agresorul a fost arestat

Pagina de Facebook a agresorului este plină de fotografii şi filmuleţe cu fetiţa lor. Când nu postează imagini cu cea mică, face live-uri de la volanul maşinii.  Bărbatul a fost reţinut. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lipsire de libertate şi încălcarea ordinului de protecţie.

Pentru Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, cele două fete răpite şi ucise de Gheorghe Dincă, încă nu s-a făcut dreptate.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Fii Observator » Filmul unei operaţiuni ample în comuna Dobrosloveni: Peste 100 de poliţişti au intervenit pentru a salva o femeie răpită de pe stradă de fostul iubit