Antena Meniu Search
x

Furt la examene. Un student la medicină vinde răspunsurile la grilele de examen, la Facultatea de Stomatologie din Constanţa

Din dorinţa de a face mai mulţi bani, un tânăr inventiv vinde răspunsuri la grilele de la examenele de Medicină Stomatologică din Constanţa.

de Mihaela Uretu

la 14.05.2021, 17:01

Student la medicină vinde răspunsurile la grilele de examen - Fii Observator
  • Informaţii trimise pe Fii Observator

Români sunt inventivi atunci când vine vorba de afaceri. Şi sunt capabili să facă bani cu orice preţ. O demonstrează şi un tânăr din Constanţa, care a decis să vândă răspunsurile de la examenele Facultăţii de Stomatologie pe Internet. 

Se pare că tânărul este absolvent al Şcolii Postliceale Hipocrate, iar în prezent lucrează la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

Via Fii Observator:  Domnul vinde răspunsuri la grilele de la examene de Medicină Stomatologică ca în Piaţa Mare. Repet,  Medicină Stomatologică! Dacă şi în medicină se fac lucruri de genul, peste câţiva ani fără dinţi în gură. Dacă nu învaţă la timp, când o să profeseze nici măcar prin gând n-o să le treacă să răsfoiască manualele sau caietele din facultate. Nu este normal ce se întâmplă. Toţi încearcă să fure prin fiecare parte sau sa fraierească pe cineva. La medicină ar trebui să intre numai oameni citiţi care o să poată să facă faţă cerinţelor şi să rezolve problemele.

Pe 2 martie 45 de studenţi din anul I, de la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti au fost exmatriculaţi pentru că au fraudat mai multe examene. 

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Furt la examene. Un student la medicină vinde răspunsurile la grilele de examen, la Facultatea de Stomatologie din Constanţa