Antena Meniu Search
x

Video Gândaci filmaţi plimbându-se pe raftul cu pâine, într-un magazin Mega Image din Bucureşti. "Întregul raion va fi închis"

Invazie de gândaci într-un lanţ de magazine cunoscut din Capitală. În imaginile primite pe Fii Observator, de la Valentin - un telespectator, care ieşise să îşi cumpere pâine, se vede cum insectele umblă printre produsele de panificaţie.   În imaginile filmate de Valentin, se vede cum gândacul umblă nestingherit printre produsele de panificaţie | VIDEO

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 10:12

Vezi și

În urma sesizării făcute de client, conducerea supermarketului a spus că va apela la o firmă care să se ocupe de igienizarea întregului magazin, pentru a scăpa de musafirii nepoftiţi. 

Raionul va fi închis, iar produsele vor fi aruncate

Până atunci întregul raion va fi închis, iar produsele vor fi aruncate, pentru a nu ajunge pe mesele cumpărătorilor.

"Vom aplica imediat măsuri ca urmare a acestei situații semnalate la raionul de panificație. Întregul raion va fi închis temporar și toate produsele vor fi aruncate în deplină siguranță, vom solicita astfel o intervenție de urgență a echipei de dezinsecție", au transmis reprezentanţii Mega Image.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » Gândaci filmaţi plimbându-se pe raftul cu pâine, într-un magazin Mega Image din Bucureşti. "Întregul raion va fi închis"