Antena Meniu Search
x

Video Gropi înlocuite cu denivelări: Un drum turistic din judeţul Cluj, proaspăt reabilitat, a ajuns să arate la fel de rău ca înainte

O şosea turistică din judeţul Cluj arată mai rău după reabilitare decât înainte. Este aşa-numita "Transursoaia", o şosea ce traversează Apusenii şi poate oricând concura cu cele mai spectaculoase drumuri din ţară. Drumul a fost asfaltat recent, însă în urma lucrărilor, gropile au fost înlocuite cu denivelări. Informaţiile au fost transmise de unul dintre telespectatorii nostri, în secţiunea Fii Observator, care spune că şoseaua a fost făcută...în valuri.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 12.10.2021, 13:56

Vezi și

Oamenii spun că "Transursoaia" este Transalpina Clujului, având în vedere modul în care taie Apusenii pe cei 180 de kilometri, de la Huedin şi până în Alba. Este un drum care trece printr-o zonă turistică, cu pârtii de schi, dar şi cu peisaje incredibile şi care este frecvent circulat indiferent de anotimp. Deci era nevoie de reabilitarea urgentă a acestuia pentru că era plin de gropi şi de denivelări. Muncitorii s-au apucat de treabă la începutul acestei veri şi au terminat lucrările acum două săptămâni, dar pe foarte multe porţiuni drumul a rămas cu denivelări. Ca tabloul să fie complet, muncitorii au marcat drumul în acelaşi mod, după ondulaţiile asfaltului. 

Cei de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj care au efectuat aceste lucrări în regie proprie spun că lucrările au inclus şi frezarea părţii carosabile vechi tocmai pentru a scăpa de denivelările vechi. De asemenea, spun că vor trimite o echipă care să confirme că drumul este denivelat şi dacă vor constata că sunt probleme, vor cere ca drumul să fie refăcut. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Gropi înlocuite cu denivelări: Un drum turistic din judeţul Cluj, proaspăt reabilitat, a ajuns să arate la fel de rău ca înainte