Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu prăpădul făcut de furtuna puternică din București și Ilfov. Stâlpi și copaci căzuți, antenă GSM prăbușită peste două locuințe

Furtuna puternică ce a lovit Bucureștiul și județul Ilfov, miercuri seara, a lăsat în urmă copaci căzuți, stâlpi puși la pământ și mai multe zone fără electricitate. Din cauza vijeliei o schelă s-a desprins parțial de pe fațada unei cladiri de pe Bulevardul Bratianu, iar o antenă GSM s-a prăbușit peste mașini și case, pe Calea Giulești, rănind două persoane.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 29.07.2021, 01:00

Vezi și

O furtună puternică a afectat, miercuri seară, zona de sud a ţării, cu ploi torenţiale, vânt puternic şi descărcări electrice. În Capitală a fost emis mesaj Ro-ALERT în urma Codului portocaliu, ce a fost valabil până la ora 23:30.

Un avion care venea din Rhodos a fost redirecţionat de la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" la Constanţa, din cauza vremii nefavorabile. Tot în Bucureşti, o antenă GSM de mari dimensiuni a căzut peste două locuinţe, două persoane fiind rănite.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pe Calea Giuleşti, o antenă GSM de mari dimensiuni a căzut pe două locuinţe. "Sunt 2 persoane rănite, una dintre acestea fiind deja transportată la spital, iar cea de-a doua primeşte îngrijiri medicale", a transmis sursa citată.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, ISU a precizat că o femeie de 70 de ani a fost preluată şi transportată de SMURD la Spitalul Militar, iar o altă femeie, de 90 de ani, a fost transportată de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov la spital.

Furtuna a lovit și în Dâmboviţa, Prahova şi Giurgiu

Rafalele de vânt au pus la pământ pomi şi în judeţul Dâmboviţa, unde pompierii au intervenit în comuna Odobeşti, satul Crovu, în comuna Corbii Mari, în comuna Ciocăneşti şi în comuna Potlogi, sat Pitaru. Furtuna a afectat, de asemenea, judeţe precum Prahova şi Giurgiu.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră - 23:15 - plouă pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe tronsonul kilometric 36 (loc. Bolintin Vale, judeţul Giurgiu ) - 60 ( loc. Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa). Se circulă în condiţiile unui carosabil umed, vizibilitatea fiind bună", a transmis Centrul Infotrafic.

Totodată, pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 42, în apropierea localităţii Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, un copac a căzut pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă, circulându-se îngreunat pe banda numărul doi. Copacul a fost îndepărtat de pe suprafaţa de rulare, traficul fiind reluat pe ambele benzi. Şoferii au fost sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire, iar fiecare manevră să fie efectuată doar după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de evenimente rutiere.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Imagini cu prăpădul făcut de furtuna puternică din București și Ilfov. Stâlpi și copaci căzuți, antenă GSM prăbușită peste două locuințe