Antena Meniu Search
x

Incidente în timpul furtunii din București: Un avion care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Otopeni a fost redirecționat, pană de curent în Gara de Nord

O furtună puternică s-a abătut peste Capitală, miercuri seară, iar o aeronavă care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Otopeni a fost redirecționată spre Aeroportul Internațional Mihail Kogalniceanu din Constanța din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. În plus, mai multe linii de tramvai și troleibuz au fost blocate de copacii căzuți, iar pe Calea Giulești o antenă GSM s-a prăbușit peste două locuințe.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 00:07

Potrivit primelor informații, este vorba de un avion care venea de la Rhodos și care a fost redirecționat către Constanta, din motive meteo. Reprezentanții aeroportului susțin că în acest moment nu sunt probleme operaționale la Aeroportul Henri Coandă și nici nu se mai înregistrează fenomene meteo periculoase.

Pană de curent la Gara de Nord

Probleme ar fi fost și la Gara de Nord, unde din cauza unei pene de curent mai multe trenuri au fost oprite.

De asemenea, copacii căzuți pe carosabil au blocat mai multe linii de tramvai și troleibuz în Capitală, miercuri seară.

Pe acelaşi subiect

- Liniile 61, 66, 69 și 90 - blocate pe Calea Plevnei. Cauza: copac căzut pe carosabil.

- Liniile 14, 55, 69, 70, 79, 85, 86 și 90 - blocate pe Bd. Ferdinand, la Foișorul de Foc. Cauza: avarie în rețeaua de contact. A fost trimisă echipa de intervenție.

Antenă GSM de mari dimensiuni, prăbușită peste două locuințe

Un alt incident deosebit de grav a avut loc pe Calea Giulești, unde o antenă GSM de mari dimensiuni a căzut peste două case și a rănit persoanele aflate la interior. Una dintre victime, o femeie în vârstă de 70 de ani, a fost preluată și transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Militar, iar cealaltă, o femeie de 90 de ani a fost preluată de o ambulanță a Serviciului București-Ilfov.

O furtună puternică a fost anunțată, miercuri seară, printr-un mesaj RO-Alert. "Alertă de urgență severă. 28 iulie, ora 22:47. AVERTIZARE METEO COD PORTOCALIU - averse torențiale și descărcări electrice frecvente. Perioada de manifestare 28.07.2021, până la orele 23:30. Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Urmați instrucțiunile autorităților"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Incidente în timpul furtunii din București: Un avion care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Otopeni a fost redirecționat, pană de curent în Gara de Nord