Antena Meniu Search
x

Video 15 mașini de epocă s-au făcut scrum în incendiul din Cluj-Napoca. Pagubele depășesc 2 milioane de euro

La aproape 20 ore de la izbucnirea incendiului din parcul industrial Tetarom, în Cluj-Napoca, proprietarii halei încă numără pagubele dezastrului. Printre ele şi 15 maşini de epocă care au devenit istorie. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 21.12.2022, 13:44

Vezi și

Desi au trecut aproape 20 ore de când au izbucnit flăcările în parcul industrial, incendiul nu a fost încă lichidat în totalitate. Pompierii lucrează în continuare în interiorul halei, de data aceasta pentru că acoperișul s-a prăbușit încă de azi noapte, iar sub resturile acestuia mai sunt focare ascunse.

15 mașini de epocă s-au făcut scrum în incediu

Într-o parte a halei se fabricau scaune din lemn, astfel că materialele din interior au fost extrem de inflababile, dar hala adăpostea și un service în care proprietarul își recondiționa mașinile de epocă din colecție. Din păcate, aproximativ 15 mașini, extrem de vechi și de valoroase, au fost distruse în incendiu, pentru că nimeni nu a putut intra ca să le scoată afară una câte una.

Pagubele sunt enorme, se vorbeste de o sumă de peste 2 milioane de euro și, deși hala era asigurată, nu se știe încă dacă și mașinile erau asigurate pentru incendii. Abia dupa finalizarea intervenției pompierilor, vor începe cercetările pentru a se stabili cauza incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » 15 mașini de epocă s-au făcut scrum în incendiul din Cluj-Napoca. Pagubele depășesc 2 milioane de euro