Antena Meniu Search
x

Video Impact fatal surprins de camere: Șofer de camion, lovit în plin după ce a coborât din cabină și a traversat fără să se asigure, în Argeș

Accident grav, miercuri seara, surprins de camerele de supraveghere în localitatea Albeștii de Argeș, județul Argeș. Un șofer de camion, în vârstă de 27 de ani, a murit după ce a fost lovit în plin, după ce a coborât din cabină și a încercat să traverseze strada fără să se asigure.

de Monica Palade

la 13.10.2021, 21:16

Vezi și

Impactul fatal a fost surprins de o cameră de surpaveghere, iar imaginile ne-au fost trimise de un cititor pe platforma Fii Observator.

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Medicii sosiți la fața locului au încercat în zadar manevrele de resuscitare, într-un final fiind declarat decesul bărbatului.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Cicănești, care a coborât de la volanul unui autocamion (cu care anterior se deplasase din direcția Curtea de Argeș spre Baraj Vidraru), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a fost accidentat de un autoturism, care se deplasa din direcție opusă, condus de un bărbat de 42 de ani, din Cicănești.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, în cauză fiind anunțați reprezentanții I.T.M., iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment rutier.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Impact fatal surprins de camere: Șofer de camion, lovit în plin după ce a coborât din cabină și a traversat fără să se asigure, în Argeș