Antena Meniu Search
x

Video Incendiu devastator la un depozit de instalaţii sanitare de lângă Oradea

Incendiu devastator la un depozit de instalaţii sanitare de pe Calea Borşului, lângă Oradea. Peste 100 de pompieri au încercat să stingă flăcările. 

de Redactia Observator

la 13.05.2022, 14:37

Vezi și

Incendiul izbucnit vineri dimineață pe Calea Borșului a cuprins o hală întinsă pe circa 4.000 de metri pătrați, în care funcționează două firme, inclusiv Cargus, specializată în servicii de curierat. Peste 100 de pompieri au încercat să stingă incendiul.

Martor via Fii Observator: Incendiu la Oradea, firma Black Sea, şoseaua Borşului. Fumul se vede de la 30 km. 

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Toţi angajaţii s-au evacuat din clădirile afectate. Fumul degajat nu se îndreaptă deocamdată spre Oradea, având direcţia nord, nord vest, spre Ungaria.  Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

"Peste 100 de pompieri militari bihoreni au acționat pentru stingerea unui incendiu de mari proporții, la o hala care adăpostește un depozit de materiale și echipamente sanitare și de climatizare și depozitul unei firme de curierat. Echipajele au constatat că incendiul se manifesta violent la hala construită pe o suprafață de aproximativ 4000 de metri pătrați. Flăcările alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate atât în interiorul, cât și în exteriorul acesteia. Acțiunea pompierilor a fost îngreunată de existența numeroaselor materiale combustibile ce au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte şi degajări masive de gaze şi fum. Incendiul a fost localizat în aproximativ 40 de minute și stins în jurul orei 12.30, ( la 2 ore și jumătate de la izbucnire) echipajele de pompieri militari acționeaza și acum pentru căutarea și lichidarea focarelor ascunse și înlăturarea efectelor negative.vPe timpul intervenției, au primit îngrijiri medicale trei persoane, dintre care două cu atac de panică și o a treia persoană care prezenta arsuri de gradul I la nivelul mâinii.", au transmis reprezentanţii ISU Bihor. 

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit incendiul sau la ce valoare se ridică pagubele. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Incendiu devastator la un depozit de instalaţii sanitare de lângă Oradea