Antena Meniu Search
x

Video Incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. Imagini surprinse de martori la puţin timp de la tragedie

Imagini parcă desprinse din filmele de groază au fost surprinse, de către martori la puţin timp după ce incendiul a izbucnit la Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, în care şapte oameni şi-au pierdut viaţa.

de Mihaela Uretu

la 01.10.2021, 15:25

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator
  • Şapte persoane şi-au pierdut viaţa în urma incendiului de la spitalul din Constanţa

Incendiul puternic a izbucnit în această dimineaţă la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. A fost activat Planul Roşu de intervenţie, iar zeci de pacienţi au fost evacuaţi din unitatea medicală şi transferaţi la alte spitale. Echipaje ISU din mai multe judeţe au fost trimise în ajutor, iar la Ministerul Afacerilor Interne este celulă de criză. Şapte oameni şi-au pierdut viaţa în urma tragediei.  Martorii au trimis pe Fii Observator mai multe imagini din momentul în care a izbucnit incendiul. 

Haos în raportarea victimelor

Autorităţile au transmis că şapte oameni au murit în incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, după ce iniţial fuseseră anunţate nouă victime. În urma verificărilor efectuate, în loc de trei decese confirmate într-o zonă a spitalului, s-a constatat că un singur pacient îşi pierduse viaţa. Șeful MAI, Lucian Bode, a afirmat vineri că Departamentul pentru Situații de Urgență a comunicat eronat cifra inițială de nouă decese. ”Vorbim despre 7 persoane, 7 oameni care şi-au pierdut viaţa, din nefericire, acolo, în această tragedie. Cinci în spital şi doi după ce au fost transferaţi la celelalte spitale. Iniţial, cei care au comunicat au greşit spunând că 7 sunt în spital şi doi după ce au fost relocaţi”.

Rudele pacienţilor care au murit în incendiul de la Spitalul de boli Infecţioase din Constanţa au făcut scandal în curtea unităţii medicale, cerând informaţii şi detalii despre tragedie. Oamenii reclamă incompetenţă şi nepăsare.

Pe acelaşi subiect

Tragedia din Constanţa a ajuns şi în presa străină

Principalele agenţii de presă internaţionale au scris despre incendiul de la spitalul din Constanţa, soldat cu şapte morţi bolnavi de Covid-19, a treia tragedie de acest fel în România în mai puţin de un an. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. Imagini surprinse de martori la puţin timp de la tragedie