Antena Meniu Search
x

Video Locatarii unui bloc din Sectorul 2 au crezut că e cutremur: o schelă montată pentru modernizarea blocului s-a prăbuşit din senin

Locatarii unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei au tras o spaimă teribilă aseară. Un zgomot puternic i-a scos din case. Schela montată pentru modernizarea blocului s-a prăbuşit din senin, după ce muncitorii care lucrau la reabilitarea clădirii au supraîncărcat-o. Din fericire, căderea schelei nu a făcut victime şi nu a provocat pagube mari.

de Redactia Observator

la 10.09.2021, 09:39

O bubuitură puternică i-a scos din case. Speriaţi, locatarii au ieşit în faţa blocului, să vadă ce se întâmplă. Schela montată pe bloc, pentru reabilitarea faţadei, se prăbuşise. Cel mai probabil, din cauza greutăţii extrem de mari, schela s-a prăbuşit. Din fericire, nu a rănit pe nimeni.

Nemulţumirea locatarilor este, însă, alta. Răbdarea le este pusă la încercare încă din 2009, de când lucurile ar fi trebuit să fie deja gata.

Acum, după incident, cu toţii aşteaptă ca lucrările să fie luate de la capăt, dar în siguranţă şi cu mai multă responsabilitate.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Locatarii unui bloc din Sectorul 2 au crezut că e cutremur: o schelă montată pentru modernizarea blocului s-a prăbuşit din senin