Antena Meniu Search
x

Video Marea Britanie sărbătoreşte ieşirea din lockdown. Britanicii au luat cu asalt terasele din Londra

Barurile și pub-urile din Marea Britanie au fost luate cu asalt de către oameni, după ce autorităţile au relaxat restricțiile anti-COVID. Au petrecut cu miile în Londra, dar şi în alte mari oraşe din Regat.

de Mihaela Uretu

la 13.04.2021, 18:50

Vezi și
  • Localurile din Marea Britanie s-au deschis în exterior
  • Oamenii s-au reunit cu cei dragi după mai multe luni
  • Imagine trimise pe Fii Observator

După mai mult de trei luni de restricţii dure, măsurile anti-COVID au fost relaxate în Regatul Unit. Pentru a sărbători "marea redeschidere", oamenii s-au adunat la terase în număr foarte mare. 

Din imaginile trimise pe Fii Observator, londonezii pare că au uitat numărul lunilor în care au stat departe de terase. În imaginile suprinse astăzi în Londra, se vede cum oamenii socializează unii lângă alţii, iar de distanţare socială pare că au uitat cu desăvârşire. 

Adevărata distracţie a fost în Soho,  în centrul Londrei, acolo unde oamenii au dat petreceri în stradă.

Barurile şi restaurantele pot servi deocamdată numai afară, servirea în spaţii închise urmând să fie permisă începând din 17 mai sau probabil chiar mai târziu.

Pe acelaşi subiect

Şi magazinele, frizeriile, dar şi sălile de sport au fost luate cu asalt de către britanici. Oamenii au format adevărate cozi în faţa centrelor comerciale. Inclusiv premierul britanic, Boris Johnson, cunoscut pentru părul său mereu dezordonat, a marcat momentul şi a fost printre primii care s-a dus să se tundă.

Relaxarea restricţiilor decisă de guvernul de la Londra se aplică în Anglia, în timp ce în Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord guvernele acestor ţări au decis propriul ritm de reluare a activităţilor.

În Scoția și Țara Galilor, activitatea teraselor va fi reluată abia pe 26 aprilie.

Marea Britanie a ajuns la aşa numita ''imunitate colectivă'' luni, potrivit furnizate de către cei de la University College London. 

Pănă acum, mai bine de 32 de milioane de locuitori au fost vaccinaţi cu cel puţin o doză de ser. 

- material realizat cu imagini şi informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Marea Britanie sărbătoreşte ieşirea din lockdown. Britanicii au luat cu asalt terasele din Londra