Antena Meniu Search
x

Foto Mașină de poliție parcată pe iarbă, în București. Primarul Sectorului 3 cere explicații, Poliția Română răspunde: echipajul era la un flagrant

O mașină de poliție parcată pe un spațiu verde din Sectorul 3 al Capitalei l-a făcut pe primarul Robert Negoiță să ceară explicații pe Facebook Ministerului Afacerilor Interne. Reacția Poliției Române nu a întârziat prea mult: echipajul era la un flagrant.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.07.2021, 11:33

Mașină de poliție parcată pe iarbă, în București. Primarul Sectorului 3 cere explicații, Poliția Română răspunde: echipajul era la un flagrant
Mașină de poliție parcată pe iarbă, în București. Primarul Sectorului 3 cere explicații, Poliția Română răspunde: echipajul era la un flagrant - Facebook/Robert Negoita

„Ministerul Afacerilor Interne, România, pe bune?!?!“, este mesajul primarului Sectorului 3 al Capitalei, la fotografia cu mașina de poliție parcată pe spațiul verde. Într-un comentariu, Robert Negoiță precizează că a primit imaginea de la un bucureștean din Sectorul 3.

Fotografia cu mașina parcată pe iarbă i-a revoltat pe bucureșteni, mulți cerând dovada că echipajul a fost amendat. Conform legislației, parcarea pe spațiul verde este interzisă și se sancționează cu amendă.

Răspunsul Poliției Române: erau la un flagrant

La data de 29.06.2021, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Secției 12 au prins în flagrant delict, un bărbat de 31 de ani, imediat ce a sustras o sumă de bani din incinta unei societăți comerciale din sectorul 3. 

Pe acelaşi subiect

În fapt agenții de poliție l-au observat pe bărbat când incerca să părăsească în grabă zona magazinului, l-au somat, iar acesta a încercat sa fugă, fiind prins și imobilizat de polițiști. Asupra sa a fost găsită o sumă de bani, iar din primele date a rezultat că ar fi fost sustrasă dintr-un vestiar al complexului comercial. 

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje, care au efectuat verificări - atât pentru identificarea persoanei/persoanelor vătămate, cât și pentru identificarea locului în care au fost  aruncate portofelele sustrase.

Având în vedere faptul ca traficul auto era extrem de aglomerat la acea oră, în zona complexului comercial, una dintre autospeciale a fost lăsată pe spațiul verde dintre două locuri de parcare, pentru a nu bloca traficul pe banda 1 de deplasare.

Ulterior, bărbatul de 31 de ani a fost condus la sediul subunității de poliție, pentru audieri, fiind și reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu bărbatul în cauză sub măsura controlului judiciar.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Fii Observator » Mașină de poliție parcată pe iarbă, în București. Primarul Sectorului 3 cere explicații, Poliția Română răspunde: echipajul era la un flagrant