Antena Meniu Search
x

Video Mașină în flăcări după ce șoferul beat a intat pe contrasens. Imagini de groază pe un drum din Iași, în dimineața de Crăciun

Un accident grav a avut loc, în această dimineață, la intrarea în Podu Iloaiei, județul Iași. O mașină pătrunsă pe contrasens a luat foc după ce s-ar fi ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar. Potrivit martorilor, șoferul vinovat ar fi adormit la volan.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.12.2021, 19:51

Vezi și

Alarma la 112 a fost dată în această dimineață, în jurul orei 6.00. Apelul anunța un accident la intrarea în Podu Iloaiei, județul Iași. O mașină ar fi pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un alt autototurism, care circula regulamentar. După impact, mașina pătrunsă pe contrasens a luat foc.

În urma testării alcoolscopice, unul dintre șoferi avea o alcoolemie de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost deschis dosar penal. Rezultatul în cazul celuilalt șofer a fost negativ.

Potrivit martorilor, șoferul băut ar fi fost cel vinovat de producerea accidentului. Bărbatul ar fi adormit la volan.

Ce spune IPJ Iași

Pe acelaşi subiect

Potrivit polițiștilor ieșeni, două persoane au fost rănite în accident.

"În această dimineață, în jurul orei 06.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DE 583, în localitatea Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele verificări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că între două auto a avut loc o coliziune, soldată cu rănirea a două persoane.

În urma testării alcoolscopice a unuia dintre șoferi a rezultat valoarea de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Rezultatul în cazul testării alcoolscopice celuilalt șofer a fost negativ", a transmis IPJ Iași.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Mașină în flăcări după ce șoferul beat a intat pe contrasens. Imagini de groază pe un drum din Iași, în dimineața de Crăciun