Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o maşină de poliţie face o depăşire periculoasă pe un drum din Neamţ. Imaginile au fost surprinse de către un alt şofer

Un accident grav a fost evitat în ultimul moment, după ce o maşină de poliţie a depăşit periculos pe un drum din Neamţ. Autospeciala nu avea semnalele luminoase pornite.

de Mihaela Uretu

la 23.03.2021, 14:19

Depăşire periculoasă în judeţul Neamţ Vezi și
  • Imaginile au fost trimise pe Fii Observator

Incidentul a avut loc duminica trecută, în localitatea Preluca, din judeţul Neamţ. Autospeciala cu numere ale MAI și inscripționată cu însemnele Poliției a fost filmată în trafic, de către un șofer. 

În imaginile trimise pe Fii Observator se vede foarte clar cum mașina de Poliție efectuează o depăşire periculoasă, fără să aibă semnalele acustice și cele luminoase pornite, semn că ar avea o misiune urgentă.

Potrivit martorilor, la volan ar fi fost o femeie roşcată. Aceasta a intrat în depăşire fără să se mai gândească la consecinţe. Atât şoferul maşinii depăşite, cât şi cel care a surprins aceste imagini au fost nevoiţi să frâneze puternic pentru a nu ajunge în şanţ. 

"Și cel depășit și eu, la rândul meu, am fost nevoiți să frânăm puternic și aproape să părăsim carosabilul pentru a evita impactul", a precizat şoferul maşinii a carui cameră de bord a surprins aceste imagini. 

Autospeciala de Poliție a fost filmată cu o cameră montată la bordul altei mașini

Autospeciala de Poliție a fost filmată cu camera montată la bordul altei mașini începutul lunii martie, un poliţist din Galaţi a fost sancționat cu avertisment și a rămas fără permisul de conducere timp de 60 de zile după ce a condus autospeciala Poliției pe contrasens pe o șosea din oraşul Tecuci. 

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Momentul în care o maşină de poliţie face o depăşire periculoasă pe un drum din Neamţ. Imaginile au fost surprinse de către un alt şofer