Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un polițist conduce autospeciala Poliției pe contrasens în Tecuci. L-au prins colegii lui

Polițistul care a condus autospeciala Poliției pe contrasens pe o șosea din județul Galați a fost identificat. El a fost sancționat cu avertisment și a rămas fără permisul de conducere timp de 60 de zile.

de Redactia Observator

la 11.03.2021, 18:09

Momentul în care un polițist conduce autospeciala Poliției pe contrasens în Galați. L-au prins colegii lui

Polițiștii gălățeni au reușit să-l identifice pe colegul lor care, aflat la volanul unei autospeciale a Poliției, a circulat pe contrasens fără a avea semnalele luminoase pornite. Incidentul s-a produs în urmă cu cinci zile, pe DN 581, la ieșirea din orașul Tecuci. Polițistul a fost sancționat cu avertisment și a rămas fără permisul de conducere timp de 60 de zile. „În urma verificărilor efectuate, a fost identificat polițistul care, în data de 6 martie a.c., a condus autospeciala în cauză, pe D. N. 581, la ieșirea din municipiul Tecuci. Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 101 alin. (3), lit. d) din O.U.G. 195/2002, fiindu-i, totodată, reținut permisul de conducere, în vedere suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Citește și:

Autospeciala de Poliție a fost filmată cu camera montată la bordul altei mașini. Ulterior, imaginile au ajuns pe Facebook, iar șefii Poliției au comandat o anchetă pentru a se afla în ce împrejurări s-a produs incidentul.

Citește și:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Momentul în care un polițist conduce autospeciala Poliției pe contrasens în Tecuci. L-au prins colegii lui