Antena Meniu Search
x

Momentul teribil în care un tânăr de 27 de ani este spulberat de o mașină, în Dolj. Accidentul a fost filmat - VIDEO

Imagini înfiorătoare filmate, ieri, în Dolj. Un tânăr de 27 de ani care traversa prin loc nepermis a fost spulberat de o maşină, pe DE 70, în localitatea Răcarii de Sus. Bărbatul a murit la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.06.2021, 15:35

Vezi și
  • Imaginile au un puternic impact emoțional. 
  • Tânărul de 27 de ani a murit la spital.

În înregistrare se vede cum bărbatul merge pe trotuar, pe partea dreaptă a drumului, apoi păşeşte pe marginea şoselei. Face câţiva paşi, apoi începe să traverseze în fugă, prin loc nepermis. Tânărul pare că se asigură, însă fuge efectiv în fața unui autoturism care venea cu viteză din dreapta. 

Mașina îl lovește în plin și îl aruncă zeci de metri în aer. 

Imaginile au un puternic impact emoțional. 

În urma impactului teribil, tânărul de 27 de ani a fost grav rănit, fiind transportat la spital în stare de inconștiență. Din păcate, a murit câteva ore mai târziu.

Pe acelaşi subiect

Băiatul era din comuna Butoiești, sat Răduțești, județul Mehedinți.

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după accidentul din Răcarii de Sus

După accident, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, însă, după decesul bărbatului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"Ieri, 5 iunie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.E.70, pe raza localității Răcarii de Sus, s-a produs un accident de circulație. La faţa locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit  că un bărbat de 44 de ani, din comuna Turburea, sat Poiana, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe D.E.70 pe raza localității Răcarii de Sus, din directia Filiași catre Craiova, ar fi accidentat un tânăr de 27 de ani, din comuna Butoiești, sat Răduțești, județul  Mehedinți, care s-ar fi  angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier, tânărul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind inconștient. Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exectitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Noaptea trecută, din păcate, tânărul a decedat, fapt pentru a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași", a transmis IPJ Dolj într-un comunicat.

La finalizarea cercetărilor  se va propune soluție legală.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Cristina Oprea - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Momentul teribil în care un tânăr de 27 de ani este spulberat de o mașină, în Dolj. Accidentul a fost filmat - VIDEO