Antena Meniu Search
x

Video "Ne-a emoţionat foarte mult". O pisică fără stăpân din Iaşi, lecţie incredibilă de viaţă. A mers singură la o clinică veterinară ca să îşi aducă pe lume în siguranţă puii

Instinct de mamă. O pisică fără stăpân din Iaşi ne arată ce înseamnă iubirea nemărginită. În toiul nopţii, felina a mers singură la o clinică veterinară din oraş şi a căutat ajutor pentru a-şi aduce puii pe lume. A dat târcoale clădirii şi a mieunat la uşi până a fost băgată în seamă. Imaginile incredibile ne-au fost trimise pe Fii Observator. Acum, medicii veterinari caută familii primitoare pentru Miţi şi cei patru pui. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.04.2024, 20:06

Vezi și

După o noapte de aventură, Miţi şi-a îndeplinit misiunea: pisica şi cei patru pui au ajuns, în sfârşit, într-un culcuş primitor. 

La ora 01:46, o cameră de supraveghere din spatele unei clinici veterinare din Iaşi surprind momentul în care felina se plimbă prin curtea spitalului. Merge agale, în speranţa că cineva o va zări.

O pisică fără stăpân din Iaşi, lecţie incredibilă de viaţă 

Diana Mocanu - medic veterinar: A venit singură pe drum. A intrat în curtea spitalului, a verificat fiecare uşă până a venit la uşa care s-a deschis. 

Pe acelaşi subiect

Câteva minute mai târziu, Miţi ajunge la uşa principală clinicii şi începe să miaune insistent. 

Roşca Alexandru - veterinar: Am ieşit, am luat-o, i-am oferit un pătuţ, un loc mai ferit ca să nască. Ne-a emoţionat foarte mult! 

În scurt timp, aduce pe lume patru puişori - două pisici şi doi motani care-i seamănă leit. Doi medici deja s-au oferit să adopte câte un pui.  

Diana Mocanu - medic veterinar: O să încercăm să-i dăm spre adopţie în perioada sănătoasă, de la 8 săptămâni până la 3 luni, spre familii noi, iar mama Miţi o să fie sterilizată şi o să-i căutăm şi ei o căsuţă pentru că şi ea e o pisicuţă tânără. 

Cei care au primit-o pe Miţi în clinică şi au fost martorii momentului emoţionant, în care instinctul matern a învins precauţia animalului fără stăpân, au împărtăşit momentul cu cei apropiaţi. Astfel, povestea pisicii care a cerut ajutor a devenit virală.

Diana Mocanu - medic veterinar: Fix în noaptea respectivă chiar dădeam foarte multe mesaje pe grup cu toţi colegii şi le spuneam uite ce s-a întâmplat. Nu ne-a venit să credem. Am dat la absolut la toată lumea, toată lista, toţi prietenii.

Mama Miţi şi puii ei sunt acum vedetele clinicii din Iaşi. Vor rămâne într-o rezervă specială până când toţi îşi vor găsi stăpâni iubitori, cu suflet mare, pe măsura poveştii lor. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 31 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Fii Observator » "Ne-a emoţionat foarte mult". O pisică fără stăpân din Iaşi, lecţie incredibilă de viaţă. A mers singură la o clinică veterinară ca să îşi aducă pe lume în siguranţă puii