Antena Meniu Search
x

Video O maşină a fost cuprinsă de flăcări sub podul Băneasa. Imaginile au fost surprinse chiar de către cel care a sunat la 112: Ieşea fum când am trecut pe lângă ea

Un autoturism a ars ca o torță în această după-amiază, chiar sub podul Băneasa, din Capitală. Trecătorii au filmat momentul în care maşina este cuprinsă de flăcări şi au trimis imaginile pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 13.07.2021, 15:11

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Maşina era parcată chiar în apropierea podului Băneasa în momentul în care a luat foc.Un bărbat trecea în acel moment prin zonă şi a văzut că din respectivul autoturism iese fum. Cel mai probabil, un scurtcircuit ar fi provocat incendiul. Poliţiştii au fost cei care l-au anunţat pe proprietar că maşina i-a luat foc. 

Lucian via Fii Observator: Maşina a ars la podul Băneasa cu Jandarmeriei. Eu am filmat, eu am sunat la pompieri. Ieșea fum când trecut pe lângă ea. Veneam din Otopeni spre Bucureşti şi am văzut că ieșea puţin fum, am oprit si am sunat la 112.  Pe urmă a luat foc complet. Pe proprietar l-a sunat poliţia. 

Autoturismul a fost distrus în totalitate, în ciuda intervenției prompte a pompierilor, care au ajuns la fața locului la doar câteva minute după ce au primit apelul la 112. 

Tot astăzi, o dubiţă a explodat pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Două persoane au fost transportate la spital cu ambulanţe SAJ. Una dintre ele a suferit arsuri, iar o alta a fost rănită de suflul exploziei. O a treia persoană a suferit un atac de panică.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » O maşină a fost cuprinsă de flăcări sub podul Băneasa. Imaginile au fost surprinse chiar de către cel care a sunat la 112: Ieşea fum când am trecut pe lângă ea