Antena Meniu Search
x

Galerie foto O maşină a intrat într-un autobuz STB. Accident cu şase victime, printre care doi copii, în Bucureşti

Accident, joi după-amiază, pe o stradă din Capitală. Şase persoane au fost rănite, după ce un autoturism a lovit un autobuz STB.

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 14:20

Accidentul a avut loc pe Șoseaua Panduri la intersecția cu strada Dr. Rainer. În urma impactului au fost blocate benzile 2 și 3 pe Șoseaua Panduri în sensul de mers spre Bulevardul Geniului.

În total, şase persoane au fost rănite în accident, două dintre ele călători în autobuz, iar alte patru, printre care doi copii se aflau în autoturism. Toate victimile sunt conștiente, iar trei dintre ele au fost ulterior transportate la Spitalul Municipal.

Ce spun autorităţile

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » O maşină a intrat într-un autobuz STB. Accident cu şase victime, printre care doi copii, în Bucureşti