Antena Meniu Search
x

Video "Eram în stare de șoc". Filmul incidentului din Capitală, unde un bărbat s-a răzbunat pe maşina fostei iubite, pentru că femeia l-a blocat. Voia să se împace cu ea

Violenţa devine un flagel de nestăpânit în România! Un bărbat din Bucureşti a trecut toate liniile roşii - a sărit cu picioarele pe maşina fostei iubite şi a încercat să o smulgă din maşină ca să se răfuiască, pentru că l-a părăsit. Femeia se despărţise de el tocmai din cauza brutalităţii sale. A ezitat să ceară ordin de protecţie că să nu îl stârnească şi mai rău, dar, după ultimul incident, s-a convins că doar aşa poate scăpa cu viaţă. Aproape 300 de persoane au căzut zilnic victime violenţei domestice în România anul trecut.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.03.2024, 19:48

Vezi și

Agresorul şi-a pândit victima minute în şir, ascuns după maşina fostei iubite. Aceasta l-a văzut în ultimul moment. A reuşit să se baricadeze în automobil. Atacatorul şi-a arătat atunci latura întunecată - o ploaie de lovituri s-a revărsat asupra maşinii. A spart parbrizul cu picioarele, a îndoit tabla capotei şi a încercat să smulgă portierele, ca să ajungă la femeie. 

Filmul incidentului din Capitală

Bogdan Dinu, reporter Observator: Individul a așteptat-o pe femeie să iasă de la muncă. În momentul în care aceasta s-a urcat în mașină, bărbatul a început să lovească autoturismul cu pumnii și să se suie cu picioarele pe capotă. 

În stare de şoc, femeia atacată a sunat la 112. 

Pe acelaşi subiect

Victimă: Au venit polițiștii, că altfel stăteam mult și bine în mașină. Eram în stare de șoc, habar n-am. Era pitit, era jos în lateralul mașinii. 

Atacul dezlănţuit a avut loc în faţa unei grădiniţe unde lucrează fosta iubită a agresorului. Femeia, în vârstă de 50 de ani, le-a povestit poliţiştilor că l-a părăsit pe atacator după o relaţie de doi ani în care a suportat multe certuri şi izbucniri violente. Bărbatul cu 14 ani mai tânăr decât ea a reacţionat dur când a aflat decizia. 

Victimă: Am stat de vorbă și i-am spus că nu o să mai fim împreună din cauza a ceea ce s-a întâmplat atunci... L-am blocat peste tot și asta l-a înfuriat foarte tare, că nu a mai putut să dea de mine. Începuse să mă sune foarte des și i-am spus... mă lași în pace, că nu am cum să stau la telefon când vrei tu. Venea și acasă.

Hârţuielile au crescut în ampolare. Fostul iubit a început să posteze pozele victimei pe Facebook şi a spus că o caută pentru că a dispărut. După ultimul incident, agresorul a fost arestat pentru hărțuire, amenințare și distrugere.

Crina Eșanu, Poliția Capitalei: Față de bărbat a fost emis un odin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Poliţiştii au primit peste 100.000 de reclamaţii de violență domestică anul trecut. Mai mult de jumătate dintre ele au fost încadrate la infracțiuni, în creștere cu cinci procente faţă de anul 2022. Doar 10 la sută din victime au cerut şi ordine de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Eram în stare de șoc". Filmul incidentului din Capitală, unde un bărbat s-a răzbunat pe maşina fostei iubite, pentru că femeia l-a blocat. Voia să se împace cu ea