Antena Meniu Search
x

Video "Bate-l, mă! Bate-l!" Cinci dintre interlopii care au snopit cu bâte şi topoare un tânăr, în Ploieşti, au fost prinşi. Doi atacatori sunt încă de negăsit

Scene de o violenţă extremă în Ploieşti, ziua în amiaza mare. Mai mulţi interlopi şi-au reglat conturile cu un rival, printre trecătorii speriaţi. Au blocat o maşină în trafic, au scos un tânăr cu forţa din autoturism şi l-au lovit cu bâte şi topoare. Cinci dintre atacatori au fost identificaţi, însă doi sunt de negăsit. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.    

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 08.03.2024, 09:57

Vezi și

Imaginile au fost surprinse de un şofer chiar în centrul oraşului Ploieşti. Cinci indivizi, înarmaţi cu bâte şi topoare, au oprit o maşină în trafic şi au încercat să scoată pasagerul din spate. 

Dă-i, mă!

Pentru că tânărul de 24 de ani se apăra, atacatorii au spart geamul, l-au dat la o parte pe şoferul firmei de ridesharing şi au început să lovească victima din toate părţile. 

Dă-i, dă-i, dă-i!

Pe acelaşi subiect

Băi! Băi!

Au, au, au!

Nene, nene, eu n-am nicio treabă!

Bate-l, mă! Bate-l!

Cosmina Balint, reporter Observator: Incidentul a avut loc în plină zi, chiar în această intersecţie în faţa bisericii. Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei cinci bărbaţi cum l-au înghesuit pe tânărul de 24 de ani în maşină, l-au bătut, iar apoi au distrus autoturismul. 

Agresorii fac parte din clanul Lupu şi sunt luptători MMA

Martorii au sunat la 112 şi au chemat imediat poliţia. 

- L-am văzut pe domnul ăla plin de sânge, la sfârşit.  

- Probabil reglare de conturi. A trecut o maşină şi a strigat la cel lovit: Nu trebuie să pleci de acasă. 

Agresorii s-au făcut nevăzuţi cu două maşini. Potrivit unor surse, fac parte din clanul Lupu şi sunt luptători MMA. Tânărul snopit în bătaie a fost transportat la spital. 

Liviu Pipelea, purtător de cuvânt ISU Prahova: Acesta prezenta un traumatism cranio cerebral, piramidă nazală şi multiple traumatisme la nivelul memebrele inferioare. 

Cinci dintre cei şapte bătăuşi au fost prinşi

Aseară, cinci din cei şapte indivizi au fost identificaţi de poliţişti. 

Doi dintre aceştia sunt încă de negăsit, iar locuitorii spun că se tem pentru siguranţa lor, mai ales că totul s-a petrecut ziua, într-o zonă intens circulată. 

- Îmi este frică efectiv. Unde sunt poliţiştii?

Potrivit surselor Observator, fratele victimei ar fi bătut-o în Franţa, recent, pe sora unuia dintre agresori. Cele două tabere au un lung istoric de conflicte. În urmă cu doi ani, atacatorii ar fi cerut taxă de protecţie de la familia victimei.

Oamenii au refuzat aşa că interlopii le-au făcut maşina praf cu topoarele. Tot atunci, într-un live pe reţelele sociale, liderul clanului, un individ care-şi spune Bulgarul, îşi ameninţa rivalii.

Voi din şapte războiae aţi pierdut nouă!

Au fost zile când aţi mâncat şi bătaie de 2-3 ori pe zi! 

Nu înţeleg, încă nu v-aţi vindecat rănile?

Vă e frică că vă vede lumea bătuţi?

De teamă, mulţi adversari ai clanului Lupu s-au refugiat în străinătate, mai susţin sursele Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Bate-l, mă! Bate-l!" Cinci dintre interlopii care au snopit cu bâte şi topoare un tânăr, în Ploieşti, au fost prinşi. Doi atacatori sunt încă de negăsit