Antena Meniu Search
x

Video Primul cod roşu de furtuni din această vară. Ploile au făcut ravagii în mai multe zone din ţară. "Aşa este de fiecare dată"

Iunie nu se dezminte. Cea mai ploioasă lună a anului parcă vrea să ne arate că poate fi şi mai furtunoasă decât a fost deja. Nu trece zi fără avertizări de vreme, iar efectele au fost pe măsură. Iar azi a fost emis primul cod roşu de furtuni din această vară.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 20:35

Vezi și

Norii s-au adunat pe cer după orele prânzului. În doar câteva zeci de minute, ploaia torenţială a făcut prăpăd în mai multe judeţe

În comuna Răzvad din Dâmboviţa canalizările n-au mai făcut faţă iar apa a ajuns rapid în casele oamenilor. În imaginile primite de la telespectatori pe Fii Observator, se vede cum leagănul din acestă curte este acoperit aproape complet de apă. 

Judeţul Gorj a fost azi sub cod portocaliu. Pentru că nici măcar din curţi nu mai puteau să iasă, oamenii au făcut haz de necaz şi au ieşit cu undiţele la poartă. 

"Aşa este de fiecare dată. Tot timpul când plouă trebuie să ocolesc. Ce să facem. Trăim în România.

Pe acelaşi subiect

E gata să intre acolo la trepte. Curtea se inunda, da. Degeaba am ridicat eu la gard, că tot intră.

Aceeaşi problemă este de când ştiu eu. Intră apa si in curte. Norocul că e bordura mai inalta si mai opreşte din ea".

Ploaia torenţială a dat mari bătăi de cap şi şoferilor

Şi şoferii au avut de furcă din cauza ploii torenţiale. Unul dintre ei s-a dat jos din maşină ca să-i dirijeze pe ceilalţi şoferi prin apa adâncă.

Nici judeţele Hunedoara, Maramureş, Mehedinţi şi Botoşani n-au scăpat, azi, de furia naturii. Acolo au fost şi precipitaţii sub formă de grindină. În Şişeşti, Maramureș, străzile au fost acoperite un strat gros de gheaţă. Şoferii îmbrăcaţi în pantaloni scurţi şi-au amintit brusc de zilele friguroase de iarnă. 

Meteorologii au anunţat că ploile vor continua şi în orele următoare. Oltenia, Maramureş, nordul Moldovei, şi local Muntenia şi Transilvania vor rămâne sub cod galben până în această seară la ora 23.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Primul cod roşu de furtuni din această vară. Ploile au făcut ravagii în mai multe zone din ţară. "Aşa este de fiecare dată"