Antena Meniu Search
x

România pare sufocată de grămezi de gunoaie în mai multe zone. Fii Observator şi scrie-ne despre cum este situaţia în zona în care locuieşti

Ghene pline până la refuz, tomberoane şi mizerie de nedescris pe toate drumurile. Este noua imagine a României, care pare că este invadată de gunoaie la tot pasul.

de Redactia Observator

la 04.05.2021, 15:36

Munţii de gunoaie în mai multe oraşe din România - Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
  • Imaginile pot fi trimise pe Fii Observator

Oricine s-a plimbat prin orașele, satele și natura din România a văzut râuri inundate de gunoaie, gropi de gunoaie improvizate sau ambalaje aruncate pur şi simplu la întâmplare. Avem gunoaie peste tot. 

Mai ales acum după sărbători, ghenele de lângă blocuri sunt adevărate gropi de gunoi. Zilele libere de Paște şi 1 Mai au umplut zonele de picnic amenajate pentru ieșirile la iarbă verde. După miile de turiști rămân însă munți de gunoaie. În plus, potrivit statisticilor, tone de mâncare ajung la gunoi după Paşte. 

Oraşul Ploieşti este îngropat de luni bune în gunoaie. În timp ce angajaţii firmei de salubritate fac tot mai des greve, reprezentanţii primăriei spun că vor să rezilieze contractul cu respectiva firmă care se ocupă de colectarea gunoaielor. 

În tot acest timp, cei care au de suferit sunt cetăţenii care trebuie să privească această imagine dezolantă şi să suporte situaţia.

Pe acelaşi subiect

Nici Bucureştiul, dar nici alte oraşe din ţară nu stau mai bine la acest capitol.

Fie că foloseşti WhatsApp, Facebook sau e-mail, noi suntem conectaţi 24 de ore din 24 pentru tine

Trimite ştirea ta la Antena 1 şi noi o publicăm pe Observator.TV. Dacă aţi surprins astfel de imagini,  cu munţi de gunoaie rămase în urma sărbătorilor, aşteptăm să ne trimiteţi aceste imagini pe Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » România pare sufocată de grămezi de gunoaie în mai multe zone. Fii Observator şi scrie-ne despre cum este situaţia în zona în care locuieşti