Antena Meniu Search
x

Video Românii stau la o coadă uriaşă pentru a se vaccina, la Romexpo

A fost aglomerație încă de la primele ore ale dimineții la centrul de vaccinare de la Romexpo. Zeci de români au stat la coadă pentru a se putea imuniza. Mulţi dintre cei programaţi vineri pentru a se vaccina sunt profesori.

de Mihaela Uretu

la 26.02.2021, 14:01

Românii au aşteptat la coadă să se vaccineze Vezi și
  • Zeci de români au stat la coadă pentru a se vaccina încă de la primele ore
  • Cele trei vaccinuri folosite în ţara noastră sunt Pfizer BioNTech, Moderna şi Oxford-AstraZeneca
  • Imaginile au fost trimise pe Fii Observator

Oamenii au ajuns la cel mai mare centru de vaccinare din ţară încă de la ora 08:00. Cei prezenţi la coadă spun că orele de programare nu se respectă și aşteaptă mai bine de o oră. 

Domnul Dumitru are 53 de ani şi face parte din grupa de risc. A venit la centrul de la Romexpo cu 15 minute înainte de programare şi a asteptat aproape două ore. 

Dumitru: "Aveam programare la ora 10 şi am ajuns la 10 fără un sfert. Am terminat abia la 11:45. Oamenii care ies spun că au stat în total vreo două ore. O organizare perfectă!"

Profesorii au venit să se vaccineze

Mulți dintre cei programați pentru imunizare sunt profesori. Campania de vaccinare a cadrelor didactice a început miercuri. În prima zi au fost inumizate 3.800 de cadre didactice.  Peste 60.000 de educatori, învățători și profesori urmează să fie imunizați cu serul anti-Covid până pe 10 martie.

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Românii stau la o coadă uriaşă pentru a se vaccina, la Romexpo