Antena Meniu Search
x

Video Scene ireale în traficul din Capitală. O maşină blocată pe şine a fost tractată de tramvai. VIDEO

Situație inedită în traficul din București. Mai multe persoane s-au chinuit aproape o oră să mute o maşină care s-a defectat pe linia de tramvai. Într-un final, maşina a fost tractată chiar de către o garnitură.

de Mihaela Uretu

la 25.05.2021, 15:05

Vezi și
  • Imagini si informaţii trimise pe Fii Observator

Imaginile au fost surprinse de pasageri pe linia tramvaielor 16 şi 36. Mai exact, pe strada Petricani, din Capitală. Oamenii spun că şoferul ar fi vrut să evite aglomerația şi a luat-o pe linia de tramvai. 

Călătorii au fost nevoiți să se dea jos din tramvaiele oprite și să aleagă alt mijloc de transport în comun. O singură doamna a rămas în tramvai  şi asta pentru că avea prea multe bagaje care nu îi permiteau să meargă pe jos. 

În schimb, şoferul ar fi avut o altă explicaţie pentru producerea incidentului. Acesta ar fi ajuns pe linia de tramvai pentru că aşa i-ar fi indicat o aplicaţie de monitorizare a traficului.  A făcut pană şi astfel a dat peste cap mersul tramvaielor. 

Mai mulţi trecători, dar şi poliţişti au încercat să împingă mașina defectă pentru a elibera linia de tramvai, însă fără succes. Într-un final, tramvaiul a tractat maşina până la şosea pentru ca mai apoi să fie urcată pe platformă. 

Pe acelaşi subiect

După un efort de mai bine de o oră, traficul a fost reluat.

Astfel de incidente se intampla tot mai des pe linia de tramvai şi asta pentru că foarte mulţi şoferi încearcă să evite aglomeraţia şi aleg să conducă pe linia de tramvai. 

Mirela via Fii Observator: Doamne ajută  la mai multa gândire în asemenea situaţii. Probabil, ca să scape de traficul de pe Bulevardul Dimitrie Pompei a luat-o pe scurtătură. Pentru bunul mers în societate şi pe drumurile publice, e bine să difuzaţi aceste imagini.Oamenii mai reflecta la greşeli. 

La începutul lunii ianuarie, a avut loc un incident similar. Atunci, mai multe tramvaie care circulau în zona Pipera au fost blocate după ce un șofer a parcat foarte aproape de linia de tramvai. Șoferul autoturismului s-a ales cu dosar penal pentru blocarea drumului public.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Scene ireale în traficul din Capitală. O maşină blocată pe şine a fost tractată de tramvai. VIDEO