Antena Meniu Search
x

Foto Scumpirea biletelor de tren, motiv de nemulţumire pentru români

Autorităţile se pregătesc să pună în practică scumpirea biletelor de tren, iar românii se declară extrem de nemulţumiţi de situaţie, unii dintre aceştia trimiţându-ne chiar imagini elocvente.

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 09:05

  • Preţul pentru un bilet de tren ar urma să fie majorat cu 20%.

Intenţia de majorare a preţurilor pentru călătoriile cu trenul a fost anunţată iniţial de şefii CFR Călători. Aceştia îşi doresc ca, din iulie, preţul pentru o călătorie cu trenul să fie cu 20% mai mare, mai ales din cauza faptului că s-a scumpit curentul cu 200%, dar şi din cauza faptului că au crescut costurile cu repararea vagoanelor.

Ideea trebuie să fie aprobată şi de reprezentanţii Ministerului Transporturilor, însă există deja indicii conform cărora aceştia nu ar spune "nu", mai ales în condiţiile în care ultima scumpire a biletelor s-a făcut tocmai în urmă cu 13 ani, când preţurile biletelor s-au majorat cu 13%.

Românii, nemulţumiţi de scumpirea biletelor de tren

Scumpirea biletelor de tren îi nemulţumeşte pe români, în special pe cei care utilizează frecvent acest mijloc de transport. Mai mulţi telespectatori ne-au trimis, pe Fii Observator, mesaje prin care susţin că sunt nemulţumiţi în special din cauza condiţiilor pe care CFR le oferă călătorilor.

Pe acelaşi subiect

Unii dintre telespectatori ne-au transmis inclusiv imagini edificatoare, cum este cazul trenului Regio 8203 care face legătura între Buzău şi Constanţa şi care opreşte inclusiv în gări precum Tăbărăşti Sud, Cilibia, Movila Oii, Vizireni, Cireşu, Scărlăteşti, Murgeanca sau Basarabi.

Din imaginile transmise de unul dintre telespectatori se vede cum unele scaune sunt rupte, mai multe prize sunt scoase din pereţii vagonului, iar altele sunt nefuncţionale. Telespectatorul care ne-a trimis imaginile este de părere că o scumpire a biletelor de tren nu este justificată şi că reprezentanţii CFR ar trebui, mai degrabă, să-şi eficientizeze serviciile.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Fii Observator » Scumpirea biletelor de tren, motiv de nemulţumire pentru români