Antena Meniu Search
x

Video Imagini virale: Un microbuz şcolar ar fi pornit doar după ce a fost împins de elevi

Mai mulţi copii de la o unitate de învăţământ din România ar fi trecut, zilele trecute, printr-o situaţie neobişnuită, ajungând să împingă un microbuz şcolar.

de Redactia Observator

la 18.02.2022, 18:02

  • Incidentul s-ar fi petrecut la o unitate de învăţământ din judeţul Ialomiţa.

Din imaginile transmise de un telespectator pe Fii Observator reiese că microbuzul şcolar care trebuia să-i transporte pe aceştia către case a avut probleme la pornire şi a luat-o din loc abia după ce ar fi fost împins de micuţi.

Există indicii conform cărora incidentul s-ar fi petrecut la o unitate de învăţământ din judeţul Ialomiţa, foarte probabil chiar în localitatea Ţăndărei, conform unor comentarii făcute la postare de pe celebra platformă de socializare. Imaginile au devenit virale pe internet.

Foarte probabil micuţii s-au bucurat de situaţia neobişnuită, însă noi nu putem decât să ne bucurăm de faptul că nimeni nu a avut de suferit în urma momentului respectiv.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Imagini virale: Un microbuz şcolar ar fi pornit doar după ce a fost împins de elevi