Meniu LIVE
Search
x

Video Șofer de TIR inconștient, cursă nebună cu depășiri criminale filmate pe un drum din Mureș

Cu viteză, fără vizibilitate, dar cu mult "tupeu" și inconştientă. Aşa a condus un şofer de TIR kilometri întregi, pe drumul Ungheni – Acățari, în județul Mureș. Cursa nebună a fost filmată cu o cameră de bord.

De Veronica Micu la 25.02.2021, 13:35

În imaginile primite pe Fii Observator, se vede cum TIR-ul înmatriculat în Bihor se lansează în depășiri extrem de periculoase, cu mașini venind din sensul opus. punând în pericol viețile celorlalți participanți la trafic.

Șoferul evită la limită trei coliziuni frontale, intrând în depășirea altor vehicule fie pe linie continuă, fie pe trecerea de pietoni.

Ce poti face în cazul în care eşti implicat într-un accident rutier?

Sună de urgenţă la 112 şi aşteaptă sosirea echipajelor de urgenţă, acesta este primul pas.

Dacă nu eşti rănit/ă şi poţi coborî din maşină, asigură-te că şi ceilalţi sunt în regulă şi acordă primul ajutor dacă există persoane care au nevoie de acesta.

Accidentele rutiere pot fi deseori prevenite prin conducerea prudentă a autovehiculelor şi prin respectarea regulilor de circulaţie. Astfel, mii de vieţi omeneşti pot fi salvate.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Șofer de TIR inconștient, cursă nebună cu depășiri criminale filmate pe un drum din Mureș