Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Șoferul care a lovit intenționat cu mașina angajatul unei spălătorii s-a predat. Omul de afaceri turc a fost reţinut pentru 24 de ore

Omul de afaceri turc care a lovit intenţionat cu maşina un bărbat în parcarea unui mall a fost reţinut pentru 24 de ore. Individul este fratele regelui biscuiţilor din România. Martorii cred că era drogat. Camerele de supraveghere au surprins momentul impactului, dar şi cearta de la care a pornit totul. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 10.09.2021 , 08:29

După ce a dat cu maşina peste un angajat al unei spălătorii auto, cetăţeanul turc a dispărut fără urmă. Poliţiştii îl dăduseră pe fugar şi în consemn la frontieră, iar acesta s-a predat aseară la o subunitate de poliţie. După şapte ore de audieri, a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Îţi pare rău pentru ce ai făcut?

De ce erai nemulţumit? Ce nu ţi-au făcut la maşină?

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere dovedesc, fără dubiu, că cetăţeanul turc a vrut să-i calce pe angajaţii spălătoriei. Bărbatul în roşu a luat-o la fugă, dar cel în verde n-a mai apucat să se ferească din calea bolidului. De pe patul de spital, victima povesteşte cum a văzut moartea cu ochii.

Victimă: Odată apasă pe accelerație tare să dea peste noi... Colegul meu s-a salvat, dar eu n-am mai avut timp, că nu credeam că are așa ceva în cap. Am crezut că face o manevră, că pune frână ca să ne sperie. 

Fratele victimei: El nu se aștepta să aibă tupeul ăsta. Nu s-a mai întâmplat niciodată. A pus mâna pe mașină, ăsta a fost norocul lui. Și l-a luat de aici, prin partea asta. 

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care a izbucnit conflictul dintre omul de afaceri şi angajaţii spălătoriei. În urmă cu două zile, în jurul orei 18, bărbatul şi-a lăsat maşina la spălat şi a cerut pachetul VIP, în valoare de 125 de lei. Le-a dat angajaţilor 150 de lei, dar când s-a întors, probabil nemulţumit de servicii, a vrut banii înapoi. 

Fratele victimei: De achitat, mi-a lăsat banii. Dar s-a supărat că n-am vrut să-i dau banii înapoi, că a vrut să mi-i tragă din mână. 

Agresorul se numeşte Burhan Eralp şi este fratele "regelui biscuiţilor"

În cele din urmă, cetăţeanul turc s-a urcat în maşină şi a plecat, dar n-a ieşit din parcare. S-a întors să se răzbune. Şoferul a fugit. Poliţiştii i-au găsit doar maşina, pe Calea Dudeşti, la 2 kilometri distanţă, abandonată în faţa blocului unde locuieşte. 

Agresorul se numeşte Burhan Eralp şi este fratele "regelui biscuiţilor", patronul unei fabrici de profil. Locuieşte de mai bine de zece ani în România şi are, la rândul său, o firmă care se ocupă de comerţul de cereale. Individul s-a predat poliţiei şi a ajuns în arest.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ce alegeţi: plata la proprietate sau online, prin site-urile de rezervări?
Observator » Fii Observator » Șoferul care a lovit intenționat cu mașina angajatul unei spălătorii s-a predat. Omul de afaceri turc a fost reţinut pentru 24 de ore