Antena Meniu Search
x

Video Șoferul care l-a călcat cu mașina pe angajatul spălătoriei este fratele "regelui biscuiților". De la ce a pornit conflictul dintre ei

Un om de afaceri turc este căutat de poliţişti după ce a lovit intenţionat cu maşina un bărbat în parcarea unui mall. Individul este fratele "regelui biscuiţilor" din România. Martorii cred că era drogat. Camerele de supraveghere au surprins momentul impactului, dar şi cearta de la care a pornit totul. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 09.09.2021, 19:23

Vezi și

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere dovedesc, fără dubiu, că cetăţeanul turc a vrut să-i calce pe angajaţii spălătoriei. Bărbatul în roşu a luat-o la fugă, dar cel în verde n-a mai apucat să se ferească din calea bolidului. De pe patul de spital, victima povesteşte cum a văzut moartea cu ochii.

Victimă: Odată apasă pe accelerație tare să dea peste noi... Colegul meu s-a salvat, dar eu n-am mai avut timp, că nu credeam că are așa ceva în cap. Am crezut că face o manevră, că pune frână ca să ne sperie. 

Fratele victimei: El nu se aștepta să aibă tupeul ăsta. Nu s-a mai întâmplat niciodată. A pus mâna pe mașină, ăsta a fost norocul lui. Și l-a luat de aici, prin partea asta. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Conflictul de la spălătorie a fost surprins de camerele de supraveghere

Cu puţin timp înainte, camerele de supraveghere au surprins momentul în care a izbucnit conflictul dintre omul de afaceri şi angajaţii spălătoriei. Cetăţeanul turc este client vechi. Ieri, în jurul orei 18, şi-a lăsat maşina la spălat şi a cerut pachetul VIP, în valoare de 125 de lei. Le-a dat angajaţilor 150 de lei, dar când s-a întors, probabil nemulţumit de servicii, a vrut banii înapoi. Unul dintre angajaţi i-a spus să meargă sănătos şi i-a dat doar restul. Nervos, individul a început să-l îmbrâncească.

Fratele victimei: De achitat, mi-a lăsat banii. Dar s-a supărat că n-am vrut să-i dau banii înapoi, că a vrut să mi-i tragă din mână. 

În cele din urmă, cetăţeanul turc s-a urcat în maşină şi a plecat, dar n-a ieşit din parcare. S-a întors să se răzbune. Cel care i-a căzut victimă este fratele angajatului pe care-l îmbrâncise mai devreme.

Laurențiu Rădulescu, reporter Observator: După ce a fost lovit în această zonă, bărbatul nu s-a mai putut ridica de la sol. O ambulanță a fost chemată și l-a transportat pe acesta la spital. 

Șoferul, cu cazier penal, este fratele "regelui biscuiţilor"

Şoferul a fugit. Poliţiştii i-au găsit doar maşina, pe Calea Dudeşti, la 2 kilometri distanţă, abandonată în faţa blocului unde locuieşte. Poliţiştii l-au dat pe fugar în consemn la frontieră. Se numeşte Burhan Eralp şi este fratele "regelui biscuiţilor", patronul unei fabrici de profil.

Locuieşte de mai bine de zece ani în România şi are, la rândul său, o firmă care se ocupă de comerţul de cereale. La fel ca fratele lui, are mai multe procese în care este acuzat de evaziune fiscală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi reciclat până acum ambalaje prin sistemul garanţie - returnare?

Observator » Evenimente » Șoferul care l-a călcat cu mașina pe angajatul spălătoriei este fratele "regelui biscuiților". De la ce a pornit conflictul dintre ei