Antena Meniu Search
x

Video Sorin Anghel, ucis cu sânge rece de fiii "vrăjitoarei" Sidonia. Cei trei fraţi l-au atacat pe furiş şi l-au înjunghiat, apoi au fugit

Noi imagini şocante cu crima de la hotelul de lux de la Padina! Procurorii au acum probe clare că fiii vrăjitoarei Sidonia, care au ucis cu maceta un bărbat, nu au fost în legitimă apărare, cum susţineau. Noua filmare îi arată cum lovesc cu sălbăticie victima deja înjunghiată, care abia se mai ţinea pe picioare.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 05.03.2024, 15:16

Vezi și

Imaginile arată cum victima, Sorin Anghel, tatăl a doi copii, iese cu ultimele puteri din barul în care fusese atacat cu puţin timp înainte, cu maceta, de trei dintre fiii vrăjitoarei Sidonia.

Filmarea primită pe Fii Observator demonstrează că suspecţii - Solomon, George Armando şi Louis Justin - îl lovesc lovesc violent, cu pumnii şi picioarele, pe bărbatul care agoniza. Nu se opresc nici când acesta se prăbuşeşte la pământ din cauza hemoragiei şi a loviturilor dure. 

Sorin Anghel a fost înjunghiat de șase ori, după ce a încercat să-și apere soția

Ana Grigore, reporter Observator: Imaginile filmate în curtea hotelului de patru stele contrazic declaraţiile pe care fraţii Fabian le-au făcut încă pe tot parcursul acestei anchete. Deşi şi-au susţinut vehement nevinovăţia, loviturile demonstrează contrariul. Mai ales că au fost aplicate după ce victima a fost înjunghiată în interiorul barului de şase ori.

Pe acelaşi subiect

Victima a fost înjunghiată cu maceta pentru că şi-a apărat soţia - a ripostat când cei trei agresori au făcut comentarii jignitoare pe seama femeii.

Fiii vrăjitoarei Sidonia l-au atacat instantaneu, în toiul unei petreceri de Ziua îndrăgostiţilor, care a avut loc luna trecută, la un hotel de lux din staţiunea Padina. După loviturile primite, victima s-a prăbuşit, în agonie, în spatele barului.

Cei trei frați au fost arestați pentru 30 de zile

După atac, cei trei tineri au profitat de haosul creat. S-au urcat într-un bolid şi au încercat să fugă. Au fost prinşi de poliţişti la mai bine de 20 de kilometri distanţă, pe drumul spre Sinaia. Aveau hainele pline de sângele victimei.

Cei trei fraţi, obişnuiţi cu o viață de lux, cu mașini de fițe și vacanțe foarte scumpe, sunt acum acuzaţi de omor şi folosirea de obiecte periculoase şi au fost arestaţi pentru 30 de zile. Avocaţii lor au contestat însă decizia.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » Sorin Anghel, ucis cu sânge rece de fiii "vrăjitoarei" Sidonia. Cei trei fraţi l-au atacat pe furiş şi l-au înjunghiat, apoi au fugit