Antena Meniu Search
x

Cei trei ucigaşi ai lui Sorin rămân după gratii. Bărbatul, care era tatăl a doi copii, urma să împlinească 42 de ani

Cei trei bărbaţi inculpaţi în cazul omorului care a avut loc într-un hotel din zona montană Padina rămân în arest preventiv.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 14:54

Cei trei ucigaşi ai lui Sorin rămân după gratii. Bărbatul, care era tatăl a doi copii, urma să împlinească 42 de ani

Curtea de Apel Ploieşti a respins, marţi, ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţi faţă de decizia de arestare preventivă pronunţată de Tribunalul Dâmboviţa.

Rămân în spatele gratiilor 

Bărbatul înjunghiat mortal, în vârstă de 41 de ani, era căsătorit, avea doi copii şi locuia în Târgovişte. Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 în legătură cu evenimentul.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei", precizează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Persoanele bănuite de comiterea faptei sunt trei bărbaţi din Bucureşti, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani.

Conform Poliţiei, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan. La petrecerea care a avut loc la Hotel Belmont din Padina au fost prezenţi cântăreţii Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia. Incidentul a avut loc după concert, într-o clădire anexă hotelului. Cei trei agresori au fugit cu maşina după ce l-au înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani, dar au fost prinşi la scurt timp de poliţişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cei trei ucigaşi ai lui Sorin rămân după gratii. Bărbatul, care era tatăl a doi copii, urma să împlinească 42 de ani