Antena Meniu Search
x

Video Crima de la Padina: Ultimele imagini cu Sorin Anghel, înainte să moară. Fusese deja înjunghiat de fiii vrăjitoarei Sidonia și voia să scape

Au apărut ultimele imagini cu victima crimei de la Padina, din timpul petrecerii de Valentine's Day. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul iese în parcarea hotelului. Fusese deja înjunghiat şi voia să scape, însă a fost înconjurat şi acolo de cei trei fraţi acuzaţi de crimă. Urmează alte scene violente, în care victima este lovită cu pumnii şi cu picioarele. După crimă, cei trei atacatori, fiii unei vrăjitoare cunoscute, au fugit cu o mașină, însă au fost prinși de polițiști la scurt timp. Ei sunt acum în arest preventiv. 

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 17:39

Vezi și

Pe 11 februarie agentul de pază a ajuns la hotelul de patru stele din Padina împreună cu soţia şi mai mulţi prieteni. S-au distrat la petrecerea cu vedete în aer liber, din faţa resortului, până în jurul orei 21. Acolo erau deja şi fiii vrăjitoarei Sidonia şi ai liderului clanului Fabian. 

Distracţia s-a mutat apoi într-un bar al hotelului. Pe 15 februarie, bărbatul omorât ar fi împlinit 41 de ani. Au curs dedicaţiile până spre miezul nopţii. Soţia victimei susţine că Alex Velea a împărţit masa cu fraţii Fabian, dar s-a făcut nevăzut cum a început scandalul, în jurul orei 24.

Fraţii l-au alergat pe Sorin Anghel în restaurant

În timpul petrecerii, soţia bărbatului s-a urcat pe un scaun şi a început să danseze. Fraţii din clanul Fabian ar fi început să-i arunce priviri, pe care victima le-a interpretat drept ofensatoare. Nervos, agentul de pază s-a dus la cei trei să le ceară socoteală. 

Pe acelaşi subiect

Sorin Anghel l-a lovit pe Laurenţiu Fabian, zis Solomon. Pumnul l-a trimis la podea. S-a ridicat şi a ieşit din bar, însoţit de fratele cel mai mic, Luis. 

Cei doi fraţi se întorc în restaurant, în timp ce Sorin Anghel iese pe uşa din spate, direct pe terasă. Anchetatorii spun că victima ia o sticlă, o sparge de o masă şi se întoarce cu ea în bar. E momentul care anunţă tragedia. Cei trei fraţi încep să-l alerge pe Sorin Anghel în restaurant, iar Solomon Fabian înfige un cuţit în victimă", a transmis Cristi Popovici, reporter Observator.

Bărbatul era deja mort când soţia lui a sunat la 112

Rănit, Sorin Anghel a fugit în parcarea hotelului, unde a fost înjunghiat din nou. Soţia, care a sunat imediat la 112, le-a povestit poliţiştilor că a încercat să-şi apere partenerul, dar a fost lovită de unul dintre agresori şi trântită la pământ. Procurorii nu au dubii: după ce au analizat numărul loviturilor de cuţit şi zona în care au fost aplicate, reiese clar intenţia de a ucide victima.

Pe 13 februarie Sorin Anghel a fost înmormântat. Nedezlipită de sicriul bărbatului a fost tot timpul soţia lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Crima de la Padina: Ultimele imagini cu Sorin Anghel, înainte să moară. Fusese deja înjunghiat de fiii vrăjitoarei Sidonia și voia să scape