Antena Meniu Search
x

Video Trei persoane rănite în urma unui accident în apropiere de Slobozia. Traficul a fost blocat mai bine de o oră

Un accident cu trei victime a avut loc vineri dimineață la ieşire din Slobozia. Din primele informații, se pare că unul dintre şoferi ar fi depăşit neregulamentar. Traficul în zonă a fost blocat timp de o oră.

de Mihaela Uretu

la 23.03.2021, 15:20

Accident cu trei victime în apropiere de Slobozia Vezi și
  • Accident grav cu 3 victime în apropiere de Slobozia
  • Victimele au fost transportate la spital
  • Traficul a fost blocat pe ambele sensuri

Accidentul a avut loc pe DN2, între Slobozia şi Bucu, în jurul orei 12:15 şi au fost implicate 3 autoturisme. În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Din fericire, nici una dintre cele trei victime nu a fost grav rănită

 La locul accidentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD și în sprijin două ambulanțe SAJ Ialomița-substația Slobozia.

În urma coliziunii cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii cercetează la faţa locului

Pe acelaşi subiect

Polițiştii efectuează în continuare cercetări la fața locului pentru a vedea cum s-a întâmplat cu exactitate accidentul. Din primele cercetări, unul dintre şoferi ar fi depăşit neregulamentar. 

Traficul a fost blocat mai bine de o oră pe ambele sensuri de mers. 

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Trei persoane rănite în urma unui accident în apropiere de Slobozia. Traficul a fost blocat mai bine de o oră