Antena Meniu Search
x

Trei șoferi au condus 2.450 de kilometri fără oprire și odihnă, din România în Italia. Au fost opriți când voiau să facă și returul de poliția austriacă

Trei șoferi sunt cercetați de polițiștii austrieci pentru falsificarea probelor, după ce ar fi condus mii de kilometri fără oprire și odihnă.

de Monica Palade

la 23.03.2021, 14:17

Trei șoferi au condus 2.450 de kilometri fără oprire și odihnă, din România în Italia și înapoi - Profimedia

Cei trei conducători au circulat neîntrerupt 2.450 de kilometri din România în Italia și urmau să facă și drumul retur dacă nu erau opriți de poliție la ieșirea din Austria, potrivit Kurier.

Autocarul bărbaților a fost oprit de poliția din Nickelsdorf, iar anchetatorii au constatat că șoferii încălcaseră legea nici mai mult, nici mai puțin de 41 de ori.

Citește și:

2.450 de kilometri fără oprire 

Bărbații de 31, 36 și 63 de ani au mers 2.450 de kilometri din România în Italia, fără a respecta orele de odihnă. În autocarul pe care îl conduceau se aflau 15 pasageri.

În timpul inspecției efectuate de oficiali din cadrul departamentului regional de transport, s-a constatat că, printre altele, șoferii nu au folosit cartelele pentru tahograf când autobuzul funcționa și că au fost adăugate manual și incorect ore de odihnă.

Toți cei trei au fost raportați la parchetul Einsenstadt pentru falsificarea probelor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Trei șoferi au condus 2.450 de kilometri fără oprire și odihnă, din România în Italia. Au fost opriți când voiau să facă și returul de poliția austriacă