Antena Meniu Search
x

Video Accident grav produs în apropiere de Bucureşti. Pompierii au tăiat plafonul maşinii pentru a salva una dintre victime

Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi dimineaţa, în localitatea Voluntari, respectiv în apropiere de Bucureşti, două maşini fiind implicate în incidentul soldat cu trei răniţi. 

de Redactia Observator

la 21.04.2022, 13:04

Două maşini au fost implicate în accidentul produs în apropiere de Bucureşti
Două maşini au fost implicate în accidentul produs în apropiere de Bucureşti - Bogdan

Din primele informaţii primite de la faţa locului reiese că accidentul s-a produs în jurul orei 10.30, pe Strada Emil Racoviţă, din Voluntari, iar în urma producerii accidentului a fost rănită inclusiv o fetiţă de patru ani.

Conform celor de la faţa locului, care ne-au trimis şi câteva imagini pe Fii Observator, una dintre maşinile implicate în accident a pătruns pe contrasens, după ce nu i s-ar fi acordat prioritate, şi ar fi lovit în plin un alt autoturism care circula regulamentar.

Răniţii din accidentul de lângă Bucureşti, transferaţi la spitale diferite

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului produs în apropiere de Bucureşti. O fetiţă de patru ani a fost transportată de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu, din cauza rănilor căpătate. Mama sa a fost preluată şi ea de un echipaj medical, în timp ce doctorii au mai acordat prim ajutor şi unei bătrâne de aproximativ 70 de ani care se afla în cealaltă maşină implicată în accident şi care a avut nevoie să fie şi extrasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Pe acelaşi subiect

Cele două femei rănite în accident au fost transportate una la Spitalul Elias, iar cealaltă la Spitalul de Urgenţă Floreasca. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Accident grav produs în apropiere de Bucureşti. Pompierii au tăiat plafonul maşinii pentru a salva una dintre victime