Antena Meniu Search
x

Video "Vai de capul meu! Ce-i aici, fraţilor". O tânără din București a murit pe loc, după ce s-a izbit cu mașina de două TIR-uri, pe un drum din Ialomița

Val de accidente mortale, în ultimele 24 de ore. Trei persoane şi-au pierdut viaţa, ieri, pe Drumul Morţii E 85, după ce un şofer de 78 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a lovit alte trei maşini. Doi oameni au murit şi în Vâlcea, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un TIR. Iar în Ialomiţa, o bucureşteancă de 38 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a intrat pe contrasens şi a fost lovită de două autotrenuri. Vă avertizăm că urmează imagini şi detaşii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 14.04.2022, 08:05

Vezi și

Băi, dar ce-a fost aici, Doamne!

Imaginile i-au şocat pe toţi cei care au trecut ieri după amiază pe E 85, între Răcăciuni şi Cleja. Patru maşini au fost făcute zob în accident.

Accident cu trei morți în Bacău, după o depășire neregulamentară

Ema Tereș, ISU Bacău: În urma coliziunii dintre acestea au rezultat şapte victime. Din nefericire, pentru trei dintre acestea a fost declarat decesul.

Pe acelaşi subiect

Vai de capul meu!

Ce-i aici, băi, fraţilor!

Accidentul a fost produs de un şofer de 78 de ani, care, spun martorii, ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a unei depăşiri neregulamentare.

Cătălina Păduraru, IPJ Bacău: Într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din judeţul Neamţ.

După primul impact, maşina bătrânului s-a răsturnat şi a lovit un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani. A fost acroşat şi un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani.

Cătălina Păduraru, IPJ Bacău: Din evenimentul rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 78 de ani şi a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani.

Este vorba despre o femeie de 34 de ani şi un bărbat de 51.

O tânără din București a murit pe loc după ce a intrat cu mașina pe contrasens

Alt accident a avut loc în judeţul Vâlcea, la Câineni. Doi oameni şi-au pierdut viaţa după ce autoturismul în care se aflau a lovit un TIR încărcat cu cafea.

Cauza ar fi tot o depășire neregulamentară.

Iar în judeţul Ialomiţa, între Movilița și Sinești, o bucureşteancă de 38 de ani a murit pe loc după ce a intrat pe contrasens şi s-a izbit cu mașina de două TIR-uri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Vai de capul meu! Ce-i aici, fraţilor". O tânără din București a murit pe loc, după ce s-a izbit cu mașina de două TIR-uri, pe un drum din Ialomița