Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Bihor a fost agresat în propria locuinţă de către agentul unei firme de pază

Clipe de coşmar pentru un bărbat de lângă Oradea. Bărbatul a fost agresat şi ameninţat cu pistolulul în propria locuinţă chiar de către angajatul unei firme de pază cu care a avut contract până acum 3 luni. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost trimise pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 15.03.2021, 17:02

Bărbatul a fost bătut în propria locuinţă Vezi și
  • Bărbatul din Bihor a fost bătut în propria casă de către angajatul unei firme de pază
  • Bărbatul a colaborat cu firma respectivă timp de 6 luni
  • Poliţiştii fac cercetări

Bărbatul din comuna Sanmartin a avut contract cu firma de pază din Oradea mai bine de şase luni. Acum trei luni, acesta a hotărât să rezilieze contractul pentru că firma respectivă pretindea de la el mai mulţi bani decât era stipulat în contract. 

Încă de când a optat să rezilieze contractul, acesta a fost ameninţat în nenumărate rânduri.

Ieri, unul dintre agenţii de pază ai firmei respective a intrat peste el în casă, l-a amenințat cu pistolul și l-a bătut. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din locuinţa bărbatului, se vede cum acesta este alergat prin casă de către agentul de pază. Deși omul încearcă să vorbească cu el, agentul de pază este de neînduplecat. Continuă să îi împartă pumnii şi picioare. Ba mai mult, îl ameninţă şi cu pistolul. 

Chiar dacă a trăit în teroare încă de când a reziliat contractul, bărbatul nu i-a reclamat. Motivul: de frică! 

Ciprian - victima: " Am reziliat contractul, i-am anunţat că nu vreau să mai colaborez cu ei. Eu aveam factura de 150 de lei pe lună şi ei îmi cereau 300 de lei. M-a sunat agentul să ne vedem şi a venit la mine acasă. Aşa ceva nu este normal, să vină peste tine în casă şi să te ameninţe cu pistolul. Eu am copii. "

Imediat după incident bărbatul a sunat la 112 şi a depus o plângere. Agentul de pază, în vârstă de 35 de ani a fost oprit în trafic de către poliţişti. 

Acum poliţiştii cercetează cazul

Potrivit poliţiştilor,  agentul de pază a fost oprit în trafic, în urma apelului dat la 112. Asupra lui a descoperit un pistol de tip airsoft care a fost confiscat. Bărbatul în vârsta de 35 de ani a fost amendat cu 2000 de lei pentru portul în locuri publice a unui pistol airsoft. 

Victima  a făcut plângere penală împotriva bărbatului de 35 de ani pentru infracțiunile de lovire și amenințare. Polițiștii continuă acum cercetările.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Un bărbat din Bihor a fost agresat în propria locuinţă de către agentul unei firme de pază