Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Dâmboviţa a tras o sperietură grozavă atunci când a dat nas în nas cu un urs

Un bărbat din comuna dâmboviţeană Vişineşti a das nas în nas cu ursul în timp ce se afla pe bicicleta. Vizibil speriat, în momentul în care a văzut animalul bărbatul s-a oprit.

de Mihaela Uretu

la 21.09.2021, 16:22

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Incidentul a avut loc duminică, în jurul prânzului. Din imaginile primite pe Fii Observator se vede cum un bărbat mergea pe bicicletă, iar la un moment dat un urs iese în goană dintr-o curte. Vizibil speriat de prezenţa animalului sălbatic bărbatul s-a opri şi s-a dat jos de pe bicicletă. 

Situaţia urşilor care au început să coboare din păduri în apropiere de casele oamenilor a devenit de-a dreptul îngrijorătoare. 

Un medic din Braşov a trăit coşmarul vieţii sale atunci când a dat nas în nas cu un urs în miez de noapte în propria sa curte. Şeful secției de chirurgie plastică și reconstructivă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Brașov, a povestit pe pagina sa de Facebook întâmplarea. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Un bărbat din Dâmboviţa a tras o sperietură grozavă atunci când a dat nas în nas cu un urs