Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Un copil de 13 ani din România a murit în Austria, după ce a căzut pe ferestra hotelului unde era cazat. Se afla în excursie cu clasa

Sfârşit tragic pentru un copil de 13 de ani din România. Aflat în excursie cu clasa, băiatul a murit după ce a căzut pe fereastra hotelului în care era cazat.

de Monica Palade

la 01.12.2023 , 20:21

Incidentul a avut loc la primele ore ale zilei de vineri, în Wiener Neudorf, cartierul Mödling. Se pare că adolescentul a căzut de la aproape 10 metri înălţime. În ciuda măsurilor de resuscitare, băiatul a murit pe loc.

A murit după ce a căzut de la înălţime

A fost solicitată şi o echipă de intervenție în criză pentru a le acorda sprijin psihologic colegilor de clasă. Ancheta este în derulare.

Vezi și

Se fac cercetări pentru a se clarifica circumstanțele exacte în care s-a produs tragicul eveniment, scrie meinbezirk.at

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Fii Observator » Un copil de 13 ani din România a murit în Austria, după ce a căzut pe ferestra hotelului unde era cazat. Se afla în excursie cu clasa