Antena Meniu Search
x

Video Un microbuz plin cu copii s-a ciocnit cu două maşini pe DN2, la ieşirea din Buzău. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

A fost activat Plan Roşu de intervenţie după ce un microbuz care transporta şapte copii s-a ciocnit cu două autoturisme, pe DN2 la ieşirea din Buzău. Mai multe victime au ajuns la spital. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 19.01.2024, 13:29

Vezi și

Accidentul a avut loc la intrarea în oraşul Buzău, dinspre Ploieşti, între un microbuz şi două autoturisme. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie, la faţa locului acţionând foarte multe forţe de ordine. În microbuz se aflau nouă persoane.

Microbuz cu 7 copii, accident grav pe DN2, la intrarea în Buzău

Vorbim despre şapte copii şi doi adulţi, iar în autoturisme erau doar şoferii. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers, iar la spital au ajuns opt persoane: toţi cei şapte copii, dar şi şoferul uneia dintre maşinile implicate în accident.

"Pe DN2 Buzău-București, la ieșire din municipiul Buzău, județul Buzău, s-a produs o coliziune în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz. Potrivit primelor informații, șase persoane au suferit leziuni, ce primesc îngrijiri medicale. A fost activat planul roșu de intervenție. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute", a transmis, după accident, din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs acest eveniment.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » Un microbuz plin cu copii s-a ciocnit cu două maşini pe DN2, la ieşirea din Buzău. A fost activat Planul Roşu de intervenţie