Antena Meniu Search
x

Video Un șarpe a fost văzut plutind în Marea Neagră. Imaginile au fost surprinse în staţiunea Eforie Nord de către turişti

Turiștii care au fost pe plaja din Eforie Nord astăzi au avut parte de o surpriză atipică. Au înotat împreună cu un șarpe.

de Mihaela Uretu

la 12.07.2021, 17:19

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Un turist  este cel care a surprins întreaga scenă cu telefonul mobil şi a trimis imaginile pe Fii Observator. Din imaginile trimise, se vede cum şarpele se plimbă fără nici o problemă prin apă şi nu pare să fie speriat de prezenţa turiştilor. Nici oamenii prezenţi în această dimineaţă pe plaja din Eforie Nord nu au părut să fie speriaţi de prezenţa reptilei. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Amator via Fii Observator: În sfârşit zile călduroase la mare, până şi reptilele apreciază. Clar este un incident izolat, dar nu am avut parte de incidente. Prezenţa şarpelui a creat doar agitaţie şi suspans.

În cele din urmă şarpele a fost îndepărtat de angajatul unei terase din apropiere.

Potrivit specialiştilor, şarpele de apă, cunoscut şi ca Natrix tessellata, este un şarpe neveninos răspândit în mai multe regiuni de pe Glob, în special în Europa de sud şi centrală, dar şi în anumite zone din Asia. În România se găseşte în toata ţara, exceptând Moldova; predomină în Delta Dunării si în complexul Razim - Sinoe. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Un șarpe a fost văzut plutind în Marea Neagră. Imaginile au fost surprinse în staţiunea Eforie Nord de către turişti