Antena Meniu Search
x

Video Un şofer prahovean a fost surprins în timp ce circula pe contrasens în apropiere de Braşov

Pericole la tot pasul pe şoselele României. Dacă nu sunt gropi, sunt şoferi inconştienţi. Un şofer a fost filmat pe centura Braşovului în timp ce conducea pe contrasens.

de Mihaela Uretu

la 26.10.2021, 19:42

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Imaginile au fost surprinse pe centura oraşului Braşov. Fără să se gândească la ce tragedie ar fi putut să provoace bărbatul a întors maşina şi a mers zeci de metri pe contrasens. Imagini incredibile au fost surprinse de către un telespectator şi trimise pe Fii Observator.

Incidentul vine după ce luna trecută o şoferiţă a fost surprinsă în timp ce mergea pe contrasens, pe Autostrada Soarelui.

Martor via Fi Observator: Un prahovean a întors maşina pe contransens chiar pe centura Brașovului.

Inconştienţa sau tupeul la volan duce la tragedii. Anul trecut a fost al zecelea an consecutiv în care România a avut cele mai multe decese pe şosele din Europa. Soluţia e la îndemână, spun specialiştii auto, care cer înăsprirea legii pentru a lua permisul pe viaţă unor astfel de şoferi.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Un şofer prahovean a fost surprins în timp ce circula pe contrasens în apropiere de Braşov