Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Constanţa a fost bătut până la leşin, cu pumnii şi picioarele, de un grup de oameni. Agresorii l-au lăsat să zacă pe trotuar

Un tânăr din localitatea Ovidiu a primit o bătaie soră cu moartea, după ce a fost urmărit de un grup de persoane până în curtea în care se refugiase pentru a scăpa. Fără milă, un tânăr îl loveşte cu bestialitate minute în şir, cel mai probabil, fără a şti că este filmat de o cameră de supraveghere.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.06.2022, 17:37

Vezi și
  • Imagini cu puternic impact emoţional

Update: Poliţia transmite, într-un comunicat, că în urma publicării imaginilor, s-au autosesizat în acest caz.

"Urmare a apariției în spațiul public a unor imagini video, referitoare la agresiunea fizică a unei persoane, de către alte persoane, precizăm faptul că, în cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt, identificării persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.Precizăm faptul că, până la acest moment, la nivelul Poliției orașului Ovidiu nu a fost sesizată o astfel de faptă.​"

Ştire iniţială

Pe imaginile primite pe Fii Observator, care au fost surprinse de o cameră montată pe casa aflată în curtea respectivă, se observă cum tânărul se ascunde în spatele unei porţi, iar la scurt timp apare un grup de tineri care îl caută. Unul dintre aceştia forţează poarta şi reuşeşte să intre peste bărbat. 

Pe acelaşi subiect

Snopit în bătaie cu pumnii şi picioarele

Victima primeşte câteva lovituri apoi este prins cu poarta de agresor. Imediat după, bărbatul se întoarce şi începe să îl lovească cu pumnii şi picioarele fără oprire, timp de minute bune. Cu ultimele puteri, tânărul încearcă să închidă poarta pentru a scăpa de bătăuşi, dar nu reuşeşte şi este lovit din nou cu pumnul. Din cauza loviturilor puternice, bărbatul bătut cade ca secerat la pământ, însă agresorul nu se opreşte şi continuă să îl atace.

La scurt timp tânărul este târât în afara curţii, acolo unde este abandonat de grup. Câteva persoane se întorc apoi la victimă pentru a verifica starea acestuia.Întreaga scenă a avut loc pe 27 mai, însă imaginile au fost făcute publice de proprietar abia acum. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Fii Observator » Un tânăr din Constanţa a fost bătut până la leşin, cu pumnii şi picioarele, de un grup de oameni. Agresorii l-au lăsat să zacă pe trotuar